SplæshCamp Frilynt Norge

Fullt på SplæshCamp! …Men fortvil ikke

Plassene til SplæshCamp 2016 er utsolgt allerede en måned før påmeldingsfristen går ut. Men fortvil ikke. Vi har en løsning, men det haster om du skal sikre deg plass på sommerens store teater-, film og kulturleir for ungdom. 

IMG_4436

SplæshCamp 2016 – Rekordmange påmeldt!

Rekordmange har meldt seg på SplæshCamp fra 8.-13. august 2016 i Arendal! Alle hytter er nå fulle, men fortvil ikke: Vi har en løsning. Men det haster om du skal sikre deg plass på sommerens store teater-, film og kulturleir for ungdom. 

Løvenes konge 1

Fikk 250 000 kroner til teatergruppa – sjekk hvordan!

TIL TEATERGRUPPER I HELE NORGE: Hos Frilynt Norge fikk Verdal Teaterlag 250 000 i støtte i fjor! Vi tilbyr også gratis forsikring og spanderer kurs i teatersminke, revytekst, PR, produksjon, scenografi og mye mer! Velkommen til Norges største teaterorganisasjon!

BRUS12

Søk momskompensasjon 1. juni!

64 medlemslag fikk tilsammen 2,5 millioner i momsrefusjon i fjor! I år vil vi at alle våre 180 lag skal få det de har krav på, men da må du huske å søke. Det er 1,3 milliarder i potten. Send oss revidert regnskap for 2015, vi fikser resten! 

Veresspelet Røsslyng teaterlag

Røsslyng teaterlag nytt medlem!

Teaterlaga i Nord-Trøndelag strømmer til Frilynt Norge! Vi ønsker Røsslyng teaterlag med sine 70 skuespillere hjertelig velkommen som medlem Norges største teaterorganisasjon! 

Lørenskog Musikalteater 2

Lørenskog Musikalteater nytt medlem!

Frilynt Norge ønsker Lørenskog Musikalteater med sine 75 skuespillere i Akershus hjertelig velkommen som medlem Norges største teaterorganisasjon! Les alt om den driftige gjengen her.