Supertilbud på frilyntklær!! Perfekte klær å øve i for eksempel. Og det er da ingen tvil om at du elsker teater, kultur og film!Kjøp frilyntklær

SØK MOMSKOMPENSASJON FØR 1. JUNI!

Vi hjelper alle våre lag med å søke momskompensasjon fra Lotteri- og Stiftelsestilsynet. Vi ordner hele søknaden og overfører tilskuddet til dere.

IMG_9204

SplæshCamp 2015 er her!

Påmeldingene til SplæshCamp 2015 er i gang! Gå ikke glipp av Norges største sommerleir på teater, film & kultur for deg mellom 13 og 19 år. Vi vil også markere Frilynt Norges 50-årsjubileum! Bli med oss til Sørlandet 27. juli til 1. august.

Les mer

Olsenbanden275

Millioner i moms! Søkt?

Bærum barneteater fikk tilbake 235 000 i momsrefusjon i fjor! 53 lag i Frilynt fikk totalt 1,4 millioner. Enda flere kunne søkt og fått. Vi hjelper alle våre 160 lag med å søke momskompensasjon. Send oss regnskapet for 2014, vi fikser resten!

Les mer

IMG_9645

Eventyret Frilynt Norge – må leses!

Tusen takk til alle lag som er en del av Norges største teater- og kulturfellesskap. Les om dere selv og Frilynt Norge i årsmeldingen for 2014. Det er ikke småtterier vi får til i fellesskap! Dere gjør en fantastisk innsats for lokalmiljøet. 

Les mer

Lik Frilynt Norge på Facebook!

Frilynt Norge har en aktiv facebookside for alle som er interessert. Her kan du følge med på hva som skjer i Frilynt året rundt.