mortemmania002

Mortemmania dramagruppe nytt medlem!

Mortemmania dramagruppe i Hedmark ønskes hjertelig velkommen inn i Norges største teaterfamilie: Frilynt Norge. Det blir naturligvis spennende da spøkelseshus er nisjen til Mortemmania.

Manglerudrevyen123

Stormrevyen nytt medlem!

Frilynt Norge er ikke bare størst på teater, men også størst på skolerevyer i Norge! Stormrevyen i Trøndelag med sine 130 revymedlemmer ønskes hjertelig velkommen som medlemmer.

Vallerrevyen

Nesbrurevyen nytt medlem!

Nesbrurevyen i Akershus med sine 80 revymedlemmer ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største organisasjon for skolerevyer, russerevyer og teaterlag: Frilynt Norge!

risor-ungdomsteater-6

Risør Ungdomsteater nytt medlem!

Teatergrupper og revylag fra hele landet strømmer til Norges største teaterorganisasjon. Risør Ungdomsteater i Aust-Agder ønskes hjertelig velkommen til Frilynt Norge.

img_3100

Frilynt Norge har fått nytt hovedkvarter!

Frilynt Norge utvider kraftig og flytter. Med over 1600 kvadratmeter til disposisjon i nytt hovedkvarter utvikles nå et ressurssenter for teater og kultur i hele landet. Et nasjonalt kulisse- og kostymelager, kompetansesenter og mye mer står på tapetet. Er teaterlaget, revylaget eller ungdomslaget ditt medlem?

Tutogkjoer5

Bli med å kartlegge teater-Norge! – Vinn 10.000 kroner!

Hva kan gjøre det lettere å drive med amatørteater og frivillig scenekunst der du bor? Hvilke utfordringer, ideer, drømmer, behov og ønsker har du? Teateralliansen kartlegger teater-Norge og sender svarene til kulturdepartementet. Bli med på Teaterundersøkelsen 2016. Tiden er inne for et amatørteaterløft i Norge.