1,3 milliarder til frivilligheten. Søk innen 1. juni.

1,3 milliarder ligger i potten for årets tildeling av momskompensasjon til frivillig kulturliv. I fjor fikk våre medlemsgrupper 2,5 millioner. Det kunne vært mye mer hvis alle søkte. Send revidert regnskap for 2016 til Frilynt Norge, vi fikser resten! 

Stortinget bevilger mer enn 1,2 milliarder i momskompensasjon til frivillige lag og foreninger. Frilynt Norge søker på vegne av medlemslaga – og ordner absolutt alt. Det eneste du må gjøre er å sende inn regnskapet. SEND INN SØKNAD INNEN 1. JUNI!

68 medlemsgruper fikk tilsammen 2,5 millioner i momskompensasjon i fjor. Vår største drøm er at alle våre 180 medlemsgrupper søker momskompensasjon for regnskapsåret 2016.

LAST NED SØKNADSSKJEMA OM MOMSKOMPENSASJON 2017
LES ALT OM HVORDAN STØTTEORDNINGEN HER

Ikke få panikk
Momskompensasjon, revidert regnskap, revisor, driftsutgifter. Mange frivillige får panikk når dette ramses opp. Men ta det bare rolig. Vi hjelper til med det hele. Så snart årsmøtet i laget har godkjent årsregnskapet for fjoråret, og lagets revisor har signert på regnskapet – er det bare å sende det til oss. Merk at «lagets revisor» ikke trenger å være en profesjonell og utdannet revisor, men en frivillig valgt som skal gå god for regnskapet. Så lenge det finnes bilag, kvitteringer og dokumentasjon på regnskapet er som er ført, er dette ikke vanskelig. Dere skal ikke selv beregne hvor mye moms dere har betalt, eller føre eget momsregnskap. Det er de totalte driftsutgiftene som teller uansett.

LES OGSÅ: BLI MEDLEM I NORGES STØRSTE TEATERORGANISASJON!
LES OGSÅ: LÅN SCENOGRAFEN TIL TEATERET DITT

Spørsmål?
Har du konkrete spørsmål om momskompensasjonsordningen, ring oss på 33 48 80 90, eller send en mail til ragnhild(at)frilynt.no.

LES MER OM MOMSKOMPENSASJON TIL FRIVILLIGE LAG HER

 

 

LagreLagre