fbpx

DigiSplæsh går av stabelen!

Publisert: 4. august 2021

Mandag 9. august går DigiSplæsh av stabelen! Dette er et alternativ for SplæshCamp som egentlig skulle foregått på Hove leirsted med ungdom fra hele Norden. På grunn av koronasituasjonen falt avgjørelsen på å teste ut en digital versjon i år.

Da det er vanskelig å møtes fysisk på en sikker måte skal Frilynt Norge arrangere en digital SplæshCamp, nemlig DigiSplæsh i år. Det vil være mulig å møtes sosialt på den sosiale plattformen Discord der det vil være rom for å prate sammen, dele splæshminner, følge med på det som skjer under den digitale uka og mye mer. Så, selvom det vil være en uke foran skjerm vil det bli en sosial happening fra din egen stue.

Premier og underholdning

Det vil være mulig å vinne fete premier under DigiSplæsh-uka. Det deles blant annet ut to Xbox Series X! Du kan vinne en om du følger med på «Musefella- Et splæshmysterie» og klarer å finne ut av hvem som er morderen. Frilynts egen krimserie vil du finne på Frilynts YouTube-kanal fra mandag 9. august til fredag 13. august, med en ny episode hver dag. Du kan også vinne en splitter ny Xbox om du følger med på livestreamen med Spelledåsene og deltar på deres Kahoot (påmelding kreves). Gjester på streamen er blant annet spilljournalist Rune Fjeld Olsen fra Level Up Norge, programleder for Flipp Klipp (NRK) Tonje Gilje og Nyhrox (Emil Bergquist Pedersen) som er kjent for å ha vunnet verdensmesterskapet i Duo-Fortnite i 2019, han nylig signert for det norske e-sportlaget Nordavind. Livestreamen vil sendes klokken 12:00-17:00 tirsdag 10. august på Spelledåsenes Twitchkanal. Følg Spelledåsenes Twitchkanal for å få varsel når vi logger på: https://www.twitch.tv/spelledaasene (Kahoot konkurransen starter cirka klokken 14)

All informasjon om DigiSplæsh finnes på: frilynt.no/sommerleir

Kurs

I god gammeldags Splæshånd må vi jo selvfølgelig ha kurs! Det vil være fire kurs under DigiSplæsh, nemlig fotokurs, teatersminkekurs, kurs i musikkproduksjon og MinusManus-kurs. Disse streames digitalt via Zoom (påmelding kreves).

Hvordan skal det gå og gjennomføre MinusManus digitalt, spør du deg kanskje? Det lurte vi også på, men vi har funnet ut at det kommer til å gå helt fint! Instruktørene er godt vant med å gjennomføre flere av MinusManus-øvelsene digitalt, så gjennom en digital samling på Zoom vil det føles neste som før, bare litt annerledes.

Finn hele programmet, påmelding og mer snacks!

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen