DRØMMEN BLE VIRKELIGHET: Teaterbanken.no er lansert!

STOR NYHET: Teaterbanken.no har åpnet! Sjekk banken med kostymer, rekvisitter, kulisser, teatersminke, parykker og «Lån teaterfolka våre». Tjenesten er åpen for teatergrupper, revylag og kulturskoler i hele Norge!

– Nesten 90 prosent av teatergruppene og revylaga i Norge svarer at de ønsker tilgang til blant annet kostymer, kulisser, rekvisitter, sceneteknikk og kompetanse. Landsmøtet i Frilynt Norge fulgte opp med å bekrefte ønsket i feltet. Vi er utrolig stolte over å endelig kunne lansere Teaterbanken.no, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

GÅ TIL TEATERBANKEN.NO

Saken fortsetter under filmen.

Leverer i hele landet
Det er allerede mange som har benyttet seg av det nye tilbudet. Teaterbanken.no har levert kostymer, kulisser, rekvisitter og teatersminke til for eksempel Shrek The Musical til Tromsø i nord til Vennesla i sør.
– Geografi og avstander skal ikke være noe hinder. Dette løser vi enkelt.

LES OGSÅ: 200 000 PUBLIKUMMERE PÅ TEATER I FRILYNT NORGE!

Frilynt Norge skal være et innovativt, faglig, interessepolitisk, servicerettet og nettverksbyggende kraftsentrum og ressurssenter til beste for frivillig amatørteater, scenekunst og kulturliv lokalt i hele landet; både for barn, ungdom og voksne. Relasjonsbygging, mestring og læring med fokus på hele mennesket i møtet med kulturuttrykk er sentralt.

Fellesskap gir gjennomføringskraft
Teaterbanken.no er et bevis på at alt er mulig når man står sammen. Når barne- og ungdomsteatre, skolerevyer, musikaler, seniorteatre, historiske spel, revylag og dramatiske selskap samler seg i en teaterorganisasjon representerer det en helt unik kraft.
– Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er ting teatergruppa trenger. Vi jobber kontinuerlig på videreutvikling, innsamling og produksjon av effekter, rekvisitter og kostymer til Teaterbanken.no.

LES OGSÅ: GLADNYHET – JUSTERER OPP INSTRUKTØRSTØTTEN!