fbpx

Er du klar for SplæshCamp 2020?

Frilynt Norge er godt i gang med å planlegge året 2020 og det er allerede nå fullspekket av godsaker for våre medlemmer. Et av årets største og mest populære arrangement er SplæshCamp! Hvert år møtes rundt 500 ungdommer på Hove Leirsenter i Arendal for å oppleve inspirerende og lærerike workshops innen teater og kultur.

Dette året blir intet unntak og Frilynt er godt i gang med å planlegge de ulike workshopene. «Det blir flere helt nye workshops dette året, i tillegg til de mest populære som vi har kjørt i flere år. Det er viktig å finne workshops som treffer ungdommen og å ha et variert utvalg slik at vi når ut til flest mulig» sier Joachim Svendsrød, Organisasjonsrådgiver i Frilynt Norge.

Workshopene skal ha høy kvalitet og en erfaren, profesjonell instruktør som evner å jobbe godt med ungdom. «Det hjelper ikke at du er verdens beste i ditt fag hvis du ikke klarer å kommunisere og inspirere ungdom. Det er de som er målgruppen vår og det er ungdom SplæshCamp er laget for» sier Jarle Hem, Teaterrådgiver i Frilynt Norge. Jarle har vært med på SplæshCamp i fem år og i 2020 skal han ha ansvaret for en ny workshop innen scenografi og produksjon. I tillegg til å jobbe som Teaterrådgiver har Jarle ansvaret for scenografi og kulisser i Frilynt Norge. «Den nye workshopen blir primus motor for den store forestillingen som finner sted i slutten av campen. Denne workshopen blir perfekt for deg som vurderer en fremtid innen Teater- eller TV-produksjon» sier Jarle. 

Målet er å få spikret både kurs og instruktører før jul slik at påmeldingene bare kan starte. Erfaringsmessig lønner det seg å være tidlig ute da workshopene på SplæshCamp er svært populære. For mange kan SplæshCamp være den perfekte julegaven!

SplæshCamp har en pris fra kr 2700. Frilynt jobber hardt med å få deltagerprisen så lav som mulig. SplæshCamp er ikke et arrangement som gjør at Frilynt Norge går i overskudd, men heller tvert imot. «I budsjettet vårt for SplæshCamp går vi alltid i minus, men det legger vi også opp til. Vi vil at dette skal være et lavterskeltilbud for ungdom og tilgjengelig for så mange som mulig» nevner Joachim Svendsrød, organisasjonsrådgiver i Frilynt Norge. 

Inkludert i deltagerprisen til SplæshCamp får du; Overnatting en uke på Hove Leirsenter, workshop/kurs med profesjonelle instruktører, Frokost, lunsj og middag, samt snacks og drikke hele dagen – alle dager, en storslagen forestilling der du også er en av aktørene, nattkino, skrekkløype, skumparty, vann- og andre fritidsaktiviteter, og mange nye venner og bekjentskaper! 

SplæshCamp er kjent for sitt gode og inkluderende miljø og det er nulltoleranse for rusmidler og mobbing. «På SplæshCamp skal ALLE føle seg inkludert, ingen får gå alene. Dette er faktisk det viktigste for oss som arrangerer SplæshCamp. Campen kan være så bra som helst, men det hjelper ikke hvis ungdommene selv ikke har det bra» forteller Joachim Svendsrød. 

Planleggingen av SplæshCamp vil foregå helt fram til Campen starter mandag 3.august. Det blir workshop i alt fra film, musikal og revy, til standup, korsang, pyroteknikk og dubbing. I tillegg får Frilynt muligens tak i instruktører som er eksperter i spøkelseshus. «Dette blir så bra! Vi håper at vi klarer å tilby ungdommene spennende og interessante workshops i 2020 og at SplæshCamp fortsetter å være den suksessen den har vært de siste 16 årene. Vi gleder oss!» avslutter Joachim Svendsrød. 

Les mer om SplæshCamp 2020 her

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 19. november 2019
Renate Hellberg Kristoffersen

Renate Hellberg Kristoffersen