fbpx

Eventyrlig medlemsvekst på 220 prosent!

Frilynt Norge har hatt en eventyrlig vekst de siste 12 årene! Og bare bare de siste to årene har vi fått 25 nye lag! Vet du om alle fordelene du har som en følge av veksten?

12445283225_fc6171656a_z

På 10 år har Frilynt Norge gått fra å ha rundt 40 lokallag og rundt 6000 medlemmer i 8 fylker til nærmere 160 lokallag i hele landet og mellom 10.000 og 12-000 medlemmer! Antallet medlemslag har økt med hele 220 prosent! Få kulturorganisasjoner i Norge kan vise til noe lignende. Veksten i både medlemstall og aktivitet har gjort Frilynt til Norges største teaterorganisasjon – sett i lys av støtten vi får fra Norsk teaterråd.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

12446103084_5b38d6c1e2_zFrilynt = deg
– Hvem er «vi»? Jo, det er hver og en av dere i lokallagene som er medlem. Frilynt er til for medlemmene og består av nettopp medlemmene. Frilynt ønsker å være «best i test» – og alt vi foretar oss er med sikte på å gjøre hverdagen og rammene for frivilligheten i våre lag best mulig, sier en glødende engasjert generalsekretær, Frode Aleksander Rismyhr. Han har jobbet med organisasjonen hele veien siden han satt som eneste deltidsansatt til at Frilynt nå har 9 ansatte i sekretariatet.
– Hver eneste dag jobber vi på kontoret og styret vårt for å styrke, forbedre og utvikle virksomheten. Og det er utrolig inspirerende å se resultatene!

Det skal godt gjøres å ikke tjene på medlemskapet i Frilynt. Et lag betaler kun kr 2700 for et medlemskap. Bruker man Frilynt aktivt får man kontingenten igjen mange ganger!

SE HVEM SOM ER MEDLEMMER HER!
SØKE MEDLEMSKAP?

Nyinnmeldte lag
Bare de to siste årene har Frilynt fått 20 nye lag. UL Vårfryd i Sør-Trøndelag, Fritidsklubbene i Tjøme i Vestfold, Åsnes Teaterlag i Hedmark, Vindeleka Barne- og Ungdomsteater i Østfold, Kristiansand Barne- og Ungdomsteater i Vest-Agder, Sceneteppe i Østfold, Gjerdrum Amatørteater i Akershus, Magasinet Fritidstreff i Vestfold, Verdal Teaterlag i Nord-Trøndelag, Grong Teaterlag i Nord-Trøndelag, LARM i Hordaland er noen av dem.

12446140124_7c0c57341a_zHvorfor være medlem?
Frilynt Norge holder et høyt innovativt tempo. Det er stadig nye prosjekter, medlemsfordeler og satsinger i støpeskjeen. Virksomheten i dag omfatter blant annet:

Støtteordninger

 

Kurstilbud
Stort kurstilbud til medlemspris eller gratis! Målet med kurs og opplæring er å skape solide og levedyktige lokallag med høy kvalitet, rekruttere drivkrefter lokalt – og ikke minst gi alle mulig muligheten til å både lære og leve ut lidenskapen for teater og kultur!

12445987794_4906470bf1_zFilm & teaterskoler

Service og oppfølging

  • Besøk i laget – sekretariatet er stadig på besøk i laga for å både inspirere og informere
  • Åpent og tilgjengelig sekretariat – vi er sparringspartnere og servicemedarbeidere for våre lag hver dag
  • Sekretariatet består av folk med mye kunnskap om teater, fritidsklubb, ungdomslag, film og organisasjonsarbeid

Manus

Medlemsregister

Politikk og deltagelse
Frilynt Norge deltar på mange arenaer og taler våre medlemmers sak. Frivillighetens rammebetingelser, støtteordninger og forenkling er hele tiden aktuelle saker. Les om våre nettverk her!

RabattavtalerIMG_4587

Kulturhus
Frilynt Norge drifter Verdensteateret Kulturhus.

LES OGSÅ:
UL Vårfryd nytt medlem!
Vindeleka Barne- og Ungdomsteater nytt medlem!
Fritidsklubbene i Tjøme nytt medlem!
Åsnes Teaterlag nytt medlem!
Magasinet Fritidstreff nytt medlem!

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 9. november 2014
Joachim Svendsrød

Joachim Svendsrød