fbpx

Frilynts kursoversikt for 2020 er klar, og allerede nå kan du melde deg på både VinterCamp og SplæshCamp!

Frilynts VinterCamp blir i 2020 arrangert både i Trøndelag og i Vestfold og Telemark. For deg som ønsker å melde deg på VinterCamp i Vestfold og Telemark er påmeldingen allerede klar. I tillegg har vi åpnet påmeldingen for SplæshCamp 2020 -så det er bare å kaste seg rundt og sikre seg plass. Kanskje dette er den perfekte julegaven?

VinterCamp 2020 blir for første gang arrangert to steder i landet. Helgen 16. -19.februar arrangeres VinterCamp i Trøndelag og helgen 21. -23. februar arrangeres VinterCamp i Vestfold og Telemark nærmere bestemt i Langesund, på Quality Hotel Skjærgården. Det blir et fullspekket program med varierte workshops ledet av profesjonelle instruktører. I tillegg inviterer vi til vanndisco i badeparken og mye, mye mer!  

LES MER OG MELD DEG PÅ VINTERCAMP 2020 HER

SplæshCamp 2020 er også klar for påmelding og på våre nettsider finner du oversikt over alle workshops samt program for sommerens happening. Husk at workshopene våre er svært populære så det lønner seg å være tidlig ute med påmeldingen! 

LES MER OG MELD DEG PÅ SPLÆSHCAMP 2020 HER

På våre nettsider finner du også en oversikt over alle kurs/workshop vi planlegger å gjennomføre i 2020. Sjekk ut alle muligheter og ikke gå glipp av din sjanse til å være med på inspirerende og interessante arrangement. Vi gleder oss til å se deg!

SE HELE KURSOVERSIKTEN TIL FRILYNT HER

Følg Frilynt på sosiale medier for å holde deg oppdatert på hva som skjer!

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT