fbpx

Frivillig som crew på SplæshCamp 2022!

Publisert: 20. april 2022

Etter to års fravær på grunn av Covid-19, er nå Frilynt Norge klare for å endelig kunne arrangere sommerens store sommerleir for ungdom – SplæshCamp!

Vi trenger mange frivillige i vårt crew, både ungdom og voksne, som skal bidra til at årets camp blir den beste noensinne for deltagere, instruktører og selvfølgelig crewet også. Som crew på vår sommerleir er du frivillig, så jobben du gjør er ulønnet, men det koster deg selvfølgelig ingen ting å være med som crew. Vi dekker reise og opphold med mat og det hele.

Crewet reiser til campen søndag 7. august, og deltagerne kommer på mandag 8. august. Hjemreise for alle er lørdag 13. august.

MELD DEG PÅ SOM CREW

Vi har fire hovedarbeidsoppgaver på SplæshCamp:

KJØKKENTJENESTE

Det er to team som bytter på og ha formiddagsvakt og ettermiddagsvakt.
Det er her det rigges i stand med frokost, lunsj, middag, grilling og pausesnacks.
Kort fortalt: lage mat slik at alle blir mette og fornøyde!

KIOSK OG SALG

Vi har vår egen kiosk på området som er åpen fra morgenen til sent på kveld. Her selger vi brus, is, sjokolade, potetgull osv. Kiosken selger også Frilyntklær.

KAOSPILOT

Dette er gjengen som gjør alt mulig rart og bidrar der det trengs. Kanskje et av kursene trenger noen ekstra stoler, kasospiloten ordner det. Tett sluk i dusjen på ei hytte, kasospiloten ser på det. Skulle vært på rommet men finner ikke nøkkelen, kaospiloten blir med og har med universalnøkkel. Kaospiloter med førerkort bidrar også med transporttjenester når det er behov for det. Men lista over gjøremål er mange, og ingen dag er lik for kaospilotene.

RENHOLD OG OPPRYDDING

Her settes det sammen team som har ansvaret for noen av husene i forhold til renhold av dusjer, toaletter og fellesarealer. Litt søppelplukking utendørs og «antibackspruter» ved fellesmåltider hører også med her. Noen som har blitt satt til disse oppgavene uten egentlig og ha ønsket det, har blitt positivt overrasket over jobben. De synes det har vært kjempegøy!

Bli med da vel – og meld deg som crew i dag!

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen