Gjerdrum bygderevy nytt medlem!

Tilstrømningen av teaterlag til Frilynt Norge vil ingen ende ta. Gjerdrum bygderevy i Akershus ønskes hjertelig velkommen inn i Norges største teaterorganisasjon! 

Gjerdrum bygderevy har vært i sving siden 2016. Den nystartede revygruppa ønsker å gjenoppta en gammel revytradisjon i bygda.
– Vi har som mål å sette opp vår første revy i forbindelse med kulturukene i Gjerdrum høsten 2017, skriver den ferske gjengen i sin søknad om medlemskap.
– Fram mot dette vil medlemmene i tillegg til ordinære øvelser annenhver uke gjennomføre kurs og helgeseminarer med mer.

LES MER: GRATIS SKRIVEKURS I REVY
LES MER: SUPERDEAL PÅ BILLETTPORTAL FOR TEATERLAG

TOMMEL OPP: Generalsekretær og teaterpropell Frode Aleksander Rismyhr jubler over mer revy!

– Viktig arbeid
– Revylag som Gjerdrum bygderevy er utrolig viktige for å holde kulturarven levende. Det er stor stas at vi har ildsjeler som i Gjerdrum som brenner for å lage revy, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

Frilynt hjelper til
Gjerdrum bygderevy kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper glede seg over en haug med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs og leire, tjenester og service.
– Vi gleder oss til å bistå med alt vi kan. Et inspirerende skrivekurs i revy, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også! Og til høsten lanseres teaterfagdager for revy- og teaterfolk fra både Norge og Norden.

FØLG GJERDRUM BYGDEREVY PÅ FACEBOOK

SCENOGRAF: Gode tips og triks innen kulisser og scenografi kan du få av Frilynts egen scenograf, Jarle Hem.

Samler revy- og teatermiljøet i Akershus
Generalsekretær i Frilynt Norge ønsker revylaget hjertelig velkommen inn i fellesskapet.
– Med Gjerdrum bygderevy runder vi 36 medlemsgrupper i Akershus – og runder straks 200 lag på landsbasis. Det er verdifullt at revy- og teatermiljøet i Akershus samles i en felles landsorganisasjon, sier Frode Aleksander Rismyhr.

DISSE ER MEDLEMMER AV FRILYNT NORGE

– Når teaterfeltet samler seg gir det oss tyngde og kraft til å jobbe interessepolitisk for teater-Norge. Vekst i organisasjonen vår gir også økte ressurser til å utvikle gode medlemsfordeler for alle medlemmene våre i spleiselaget organisasjonsfellesskapet er i praksis.

LES OGSÅ: FRILYNT STARTER NASJONALT RESSURSSENTER FOR TEATER OG REVY
LES OGSÅ: BLI MEDLEM AV NORGES STØRSTE TEATERORGANISASJON

 

LagreLagre