fbpx

Gratis webinar for lokallag i Frilynt Norge!

Frilynt Norge jobber for tiden med alternative løsninger til arrangementer vi ikke lenger har mulighet til å gjennomføre fysisk. Etter Koronasituasjonen oppstod har alle blitt nødt til å tenke alternativt for å holde aktiviteten gang. Dette er en krevende prosess, men Frilynt er veldig stolte av å se hva lokallagene får til i krisen vi er inne i.

I første omgang ønsker vi å kjøre webinarer innenfor bestemte temaer.

StyreWeb – tips og triks til enklere foreningsdrift – torsdag 14. mai

14. mai holder Frilynt Norge webinar for alle som vil lære mer om medlemsregisteret StyreWeb. Webinaret vil ta for seg praktisk info rundt bruken av StyreWeb, hvilke funksjoner som finnes og hvordan ditt lag kan dra nytte av StyreWeb på en best mulig måte. Vår generalsekretær, Joachim Svendsrød, vil gå gjennom de viktigste punktene og det vil på slutten av webinaret bli mulig å stille spørsmål. Det vil bli gjort opptak av webinaret, slik at det kan gjøres tilgjengelig for Frilynt sine medlemmer i ettertid.

NB! Vi anbefaler alle deltagere om å ta en titt i StyreWeb før webinaret, dersom man ikke har tilgang kan dette fås ves å sende e-post til medlemsregister@frilynt.no (dette forutsetter at du sitter i styret hos et lokallag i Frilynt Norge eller med godkjennelse fra styret i laget)

Målgruppe: Webinaret passer for alle som ønsker å vite mer om medlemsregisteret StyreWeb
Dato: torsdag 14. mai klokken 18.00
Varighet: ca 1,5 – 2 timer
Plattform: Microsoft Teams eller Zoom (Informasjon blir sendt til alle påmeldte).
Pris: Gratis

Meld deg på webinaret «StyreWeb – tips og triks til enklere foreningsdrift» her.

Skolerevy fra A-Å – tirsdag 19. mai

19. mai holder Frilynt Norge webinar for skolerevyer. Webinaret vil ta for seg praktisk info rundt bruken av våre systemer, og er en innføring i «hvordan jobbe med skolerevy». Vår skolerevyansvarlig, Line Kaupang, vil gå gjennom de viktigste punktene og det vil på slutten av webinaret bli mulig å stille spørsmål. Det vil bli gjort opptak av webinaret, slik at det kan gjøres tilgjengelig for Frilynt sine medlemmer i ettertid.

Målgruppe: Webinaret passer for Skolerevyer som ønsker å bli medlem i Frilynt samt Skolerevyansvarlige, styremedlemmer, skolerevysjefer og medlemmer i Frilynt.
Dato: tirsdag 19. mai klokken 18.00
Varighet: ca 1-1,5 time
Plattform: Microsoft Teams eller Zoom (Informasjon blir sendt til alle påmeldte).
Pris: Gratis

Meld deg på webinaret «Skolerevy fra A-Å » her.

Følg med på våre kurssider for webinarer som kommer.

Kom gjerne med forslag til webinar vi i Frilynt Norge kan holde for lokallagene! Send forslagene til oss på post@frilynt.no.

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 27. april 2020
Joachim Svendsrød

Joachim Svendsrød