Holmestrand Byteater nytt medlem!

Nærmest samtlige teatergrupper og revylag i Vestfold er medlemmer av Frilynt Norge. Nå har også Holmestrand Byteater med sine 50 medlemmer blitt med i Norges største teaterorganisasjon! Velkommen til familien!

I mer enn 30 år har Holmestrand Byteater sørget for spillopper, revy og teater i Holmestrand.
– Det produseres en revy eller teaterforestilling hvert år, i tillegg til fast møtedag hver tirsdag året rundt, forteller den tradisjonsrike teaterforeningen.

– Mye å by på
– Dere i Frilynt har mye å by på av kurs, råd og veiledning som kan komme til nytte for oss, skriver Holmestrand Byteater i sin søknad om medlemskap.

LES OGSÅ: SLIK FIKK NITTEDAL TEATER 80.000 KRONER I STØTTE!

– Holmestrand Byteater, tusen takk!
«Fullt hus. Stormende jubel. Trampeklapp. Byteaterets «comeback» på kulturfestivalen var etterlengtet», skrev Jarlsberg Avis om byteaterets opptreden på Kulturfestivalen i 2015. Det vitner om en forening som står sterkt i lokalmiljøet.
– Det er fantastisk gøy at Holmestrand Byteater er blitt medlemmer hos oss. Nå er så godt som alt som kan krype og gå av revy og teater i Vestfold medlemmer i Frilynt. Det er en kjempestyrke for amatørteatermiljøet som helhet. Det gir tyngde og slagkraft i det interessepolitiske arbeidet for et løft for teatermiljøene på kulturbudsjettene, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

LES OGSÅ: HOLMESTRAND BYTEATER, TUSEN TAKK!

Drøssevis med fordeler
Holmestrand Byteater kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 16 000 medlemmer glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs, forsikringsordning, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også! Det betyr tilgang til blant annet et gigantisk kostymelager.

LES OGSÅ: BESTILL TRAILER FOR TEATERET – OG SE EKSEMPLER NEDENFOR