Kopparleden teaterlag nytt medlem!

Kopparleden Teaterlag ønskes hjertelig velkommen som medlemmer av Norges største teaterorganisasjon! Frilynt Norge vokser i Hedmark og er utrolig stolte over å få med teaterlaget.

Kopparleden teaterlag ble stiftet i 2001 og har sitt hovedvirke i Engerdal i Hedmark.
– Vi setter i hovedsak opp teater utendørs med friluftsspelet Anna i ødemarka som største produksjon, skriver Kopparleden teaterlag i sin søknad om medlemskap.
En midtsommernatts drøm, Musefella og ulike andre mindre forestillinger har også stått på programmet. Og det satses gjerne på forestillinger for barn.

FØLG KOPPARLEDEN TEATERLAG PÅ FACEBOOK

Åpent og inkluderende
– Vi har et stort fokus på inkludering og engasjement særlig fra barn og unge, men alle forestillinger er åpne for at deltagerne i alle aldri kan delta, og teaterlaget er åpent for alle som ønsker å bli med. Nå ønsker vi å styrke teaterlaget både faglig og organisasjonsmessig ved å bli medlem av Frilynt Norge.

LES OGSÅ: BESTILL TRAILER FOR TEATERET!
LES OGSÅ: SØK NÅ: I FJOR GA DET 2,6 MILLIONER TIL TEATER

– Gøy at de kommer til oss
– Vi hadde hørt om Kopparleden teaterlag lenge før medlemskapssøknaden kom, og vi er stolte over å ha fått dem med hos oss. Det er ikke mange google-søk man skal gjøre før man forstår at dette er et teaterlag som setter spilleglede, samhold og kvalitet høyt, og som tør å leke med formidling av teater i utradisjonelle formater. Vi kjenner magien helt ned til hovedkvarteret i Sandefjord, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge. Og som en av publikummerne skriver etter å overvært en av forestillingene til teaterlaget: «En såmmårnattsdrøm- herregud for et spel, skuespillere, kostymer, kulisser, drama, humor..fantastisk alt og alle sammen! Løp og kjøp billett, vel anvendt tid og penger».

LES OGSÅ: BLI MEDLEM AV NORGES STØRSTE TEATERORGANISASJON

VELKOMMEN: – Gøy at de har kommet til oss, sier Frode A. Rismyhr.

Inspirasjon
– Å spille ute i det fri er en utrolig spennende opplevelse både for skuespillere og publikum. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Kopparleden teaterlag. Kanskje er det flere av våre 200 teaterlag og revygrupper som vil la seg inspirere til å prøve friluftsteater, sier Rismyhr.

LES OGSÅ: SØK FRIFOND I FRILYNT INNEN 15. OKTOBER

Frilynt hjelper til
Kopparleden Teaterlag kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 16 000 medlemmer glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs, forsikringsordning, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også!

(Foto: Kopparleden teaterlag)