Bli et folketeater

Hva skjer hvis du tar med 180 barn, ungdom og voksne på scenen i ei teatergruppe som normalt har hatt 30-40 skuespillere? Noen har gjort det, og det tok av! Lyst til å høre hva som foregår oppi hodet på teaterentreprenøren? Bestill  folketeaterdoktoren i Frilynt helt gratis!

Regissøren, produsenten, teatermannen, barne- og ungdomsarbeideren, skuespilleren, relasjonsbyggeren, kulturentreprenøren, organisasjonsutvikleren, idéastronauten og til daglig generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr, deler fortellingen om teaterforeningen som gikk fra å være nokså «vanlig» til å bli en gigant av en kulturaktør i bybildet; Et ekte folketeater, en leverandør av kvalitet og en teaterfabrikk både medlemmene, publikum, folkevalgte og media føler et eierskap til. Noe som folk snakker om. Sliter teatergruppa eller revylaget ditt med rekrutteringen, laber oppslutning blant publikum og røde tall, null gehør politisk eller vanskelig å motivere frivillige til å dra lasset? Da kan kanskje noen av ideene, løsningene og modellene inspirere til en aldri liten revolusjon. Prøv da vel!

Inspirasjonsseminaret avholdes en ettermiddag/kveld i laget, og kan tilpasses det enkelte lagets behov. Det legges opp til drodling og idéutvikling rundt alle mulighetene teatergruppa faktisk har.

Vi tar forbehold om kapasitet og at vi sammen finner et tidspunkt som passer.

Pris:
Kurset er gratis. Reiseavgift på kr 1000,- per kursdag.

Rådgivning og booking:
Du kan når som helst ta kontakt for råd og veiledning. Ring 33 48 80 90 eller mail til frode.rismyhr(at)frilynt.no.

SEND FORESPØRSEL OM KURS I Å BLI ET FOLKETEATER HER.

LES OGSÅ:
Gratis kurs i teatersminke
Gratis skrivekurs i revy
Gratis kurs i PR og markedsføring
Gratis kurs i produksjonsledelse
Gratis kurs i økonomistyring i laget
Gratis kurs i scenografi

Gratis kurs: Bli et folketeater