Velkommen til Landsmøte i Frilynt Norge 2014

landsmote2
Frilynt Norge (Frilynt) inviterer herved til landsmøte, landsmøteseminar og landsmøtemiddag lørdag 29. mars 2014 i Drammen. Seminaret vil ha fokus på inspirasjon og påfyll for alle frivillige drivkrefter og tillitsvalgte i medlemslagene! (NB! Flyttet fra Sandefjord til Drammen)

PÅMELDING TIL LANDSMØTE 2014
SAKSPAPIRER LANDSMØTE 2014
LYST PÅ STYREPLASS I FRILYNT NORGE?

Vi ønsker å gjøre dette til mer enn et landsmøte. Vi vil gi påfyll og inspirasjon – og skape nettverk på tvers av laga. Samarbeid og kunnskap om hverandre er gull verdt. Mange vil kanskje finne ut at man kan dele på kostnader til sceneteknisk utstyr, scenografi og kostymer – eller kanskje få ideer av hverandre. Vi anbefaler alle på det sterkeste å få med seg dette.

Landsmøtet avholdes på Union Bryggen Hotel i Drammen (Møtet var opprinnelig lagt til Sandefjord, men grunnet fullbookede hoteller er arrangementet flyttet til Drammen – og avholdes nå over en dag).

Det blir blant annet opplæring og ”omvisning” i det nye medlemsregisteret Hypersys – samt et lynkurs PR & markedsføring for kultur og teater.

Landsmøtet er også dagen landsmote1vi feirer oss selv. Både aktivitet og innsats lokalt og nasjonalt! Vi håper på storinnrykk denne helgen. Alle lag kan sende 1 med stemmerett, samt så mange observatører de ønsker med tale- og forslagsrett.

Det er GRATIS å delta på landsmøtet. Bevertning og seminar dekkes av Frilynt. Overnatting og reiseutgifter til årsmøtet dekkes av det enkelte laget. Det gjelder også påtroppende styremedlemmer. Frilynt er behjelpelig med booking av hotellrom til hyggelige priser.

PÅMELDING INNEN 20. MARS 2014 VIA FRILYNT.NO/LANDSMØTE. Benytt skjema og kryss av for evt. overnatting, matallergier eller lignende. (NB! Påmeldingsskjema åpner onsdag 5. februar)

LES OGSÅ
Årsmøte i Vestfold Ungdomsfylking
Årsmøte i Romerike Ungdomsforbund
Etablering av Frilynt Buskerud