Rabatt på kinoreklame

Frilynt Norge har inngått en avtale med Capa Kinoreklame AS som gir alle våre medlemslag gode rabatter på lokal kinoreklame i hele landet! Synlighet er viktig – og kinoreklame kan være et godt supplement i markedsføringen av teaterforestillinger og aktiviteter i laget ditt.

Vi trodde kinoreklame var helt urealistisk økonomisk. Der tok vi feil. I mange tilfeller kan man nå ut til et større publikum på en billigere måte enn for eksempel annonse i lokalavisa. Til og med hvis man velger at reklamen skal vises foran samtlige filmer i en måned. Les om Capa Kinoreklame her.

Visste du at kinopublikummet går nesten dobbelt så ofte på teater som resten av befolkningen?

Priser
Prisen på kinoreklame bestemmes ut ifra tre ting. Hvor lang er reklamefilmen din, hvor har du lyst til å vise den, og hvor lenge har du lyst til å vise den. Ett vanlig utgangspunkt er for eksempel en 20 sekunder lang reklamefilm som blir vist i 8 uker på Skien kino. Dette koster i utgangspunktet 14 289 kroner, men med Frilynt rabatten blir det rimeligere. Rabatt nivået vil variere utifra størrelsen på kampanjen.

Kontakt
Ta kontakt med organisasjonsrådgiver Joachim Svendsrød hos oss på 33 48 80 90 eller joachim(at)frilynt.no. Så formidler vi din forespørsel videre slik at du får mer info om kinoreklame, pristilbud, oppskrift på hvordan gå frem etc.

LES MER:
Kort film om kinoreklame
Lokal kinoreklame
Hva betyr kino for deg?

LagreLagre