Kurs og leire

Frilynt Norge arrangerer en rekke teater og lederkurs årlig for både barn, ungdom og voksne som til enhver tid er relevant for medlemmene.

Medlemmer i Frilynt får egen rabattert medlemspris på alle kurs, da det er et poeng at det skal være lavterskel å gå på kurs for å sikre at flest mulig kan få deltatt!

SPLÆSHCAMP  – sommerleir for ungdom

Hvert år samler Frilynt Norge rundt 300 unge mellom 13 og 19 år fra hele landet på sommerleiren SplæshCamp! Her tilbys en mengde workshops innen teater, film, sceneteknikk, musikal, sang, friluftsliv, ledelse og mye mer. I tillegg er programmet spekket med sosiale aktiviteter med alt fra skumparty, vannaktiviteter, forestillinger, turer og mye mer!

LES MER OM SPLÆSHCAMP

VINTERCAMP hvert år – helgen i uke 7

Samler rundt 150 ungdommer mellom 13 og 18 år hvert år med workshops innen teater, film og ungdomsledelse. Et viktig og godt nettverksbyggende tilbud!

LES MER OM VINTERCAMP

MINUSMANUS – Storsatsning på Improteater og Teatersport™ for ungdom – GRATIS KURS!

Kulturdepartementet har bevilget 900.000 kroner til Junior-NM i Teatersport. Dermed kan Frilynt Norge på vegne av Teateralliansen tilby gratis kurs i improteater og uttak til Junior-NM i Teatersport for ungdom mellom 13 og 18 år! Bli med som deltaker på den morsomste og sprøeste lekeplassen for teaterengasjert ungdom. Vi skal på tur i hele landet!

LES MER OM MINUSMANUS

GRATIS skolerevysamling

Skolerevyene er et herlig innslag i teaternorge! Frilynt tilbyr alle skolerevyer i Norge en helt spesiell helg med gratis opplæring i organisering av revy, tekstskriving og nettverksbygging!

LES MER OM SKOLEREVYSAMLING

LagreLagre

Scroll to top