MinusManus samler Norges unge improvisatører igjen

I helgen samlet Frilynt Norge og Teateralliansen ungdom fra hele Nord-Trøndelag til Grong hotell for Improlek og galskap under MinusManus. Neste ut er Fredrikstad allerede til helga!

Ungdommer fra Stjørdal Drama, Verdal Teaterlag, Grong teaterlag og Levanger Nye Teater kom med tog bil og buss for å kjempe om den gjeve plassen i Sentralmønstringen på SplæshCamp 2017. Det ble en sammensveiset gjeng som deltok på kurs, og ungdommene beviste virkelig at Nord-Trønderne har noe å komme med!

Etter innledende runder og en intens finale mellom Brent Brunt Saus og Frøknene Frøkner gikk til slutt de lokale heltene fra Grong av med seieren.
– Vinnerlaget hadde mye kreativitet og komme med, og de lekte seg på scenen. Sier instruktør Fabian Severin Heidelberg Lunde og trekker spesielt frem Brent Brun Saus’ «tolkning» av tolken.
– Det var et veldig bra samspill og en eksepsjonelt god forståelse mellom tolk og ekspert, ler Lunde.

img_8828

Nå går neste del av eventyret til Fredrikstad for kurs og uttak neste helg. Da fyller vi opp St. Croix-huset i Fredrikstad sammen med Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater og Sceneteppe Ung Kultur. Deltakerne på kurset består av ungdommer fra hele Østfold, samt Vestfold og Buskerud. 

DET ER FORTSATT NOEN PLASSER IGJEN I FREDRIKSTAD – MELD DEG PÅ HER!

Fredrikstadrøkla, som deltok på MinusManus i fjor kom helt til 

LES OGSÅ: FREDRIKSTADUNGANE NYTT MEDLEM