Momskompensasjon – utvidet frist til 20. juni!

UTVIDET FRIST: 64 medlemslag fikk tilsammen 2,5 millioner i momsrefusjon i fjor! I år vil vi at alle våre 180 lag skal få det de har krav på, men da må du huske å søke. Det er 1,3 milliarder i potten. Send oss revidert regnskap for 2015, vi fikser resten!  Stortinget bevilger mer enn 1,2 milliarder i momskompensasjon til frivillige lag og foreninger. Frilynt Norge søker på vegne av medlemslaga – og ordner absolutt alt. Det eneste du må gjøre er å sende inn regnskapet. SEND INN SØKNAD INNEN 20. JUNI!

LAST NED SØKNADSSKJEMA FOR 2016

SE HVEM SOM FIKK MOMS I 2015

Ikke få panikk
Momskompensasjon, revidert regnskap, revisor, driftsutgifter. Mange frivillige får panikk når dette ramses opp. Men ta det bare rolig. Vi hjelper til med det hele. Så snart årsmøtet i laget har godkjent årsregnskapet for fjoråret, og lagets revisor har signert på regnskapet – er det bare å sende det til oss. Merk at «lagets revisor» ikke trenger å være en profesjonell og utdannet revisor, men en frivillig valgt som skal gå god for regnskapet. Så lenge det finnes bilag, kvitteringer og dokumentasjon på regnskapet er som er ført, er dette ikke vanskelig. Dere skal ikke selv beregne hvor mye moms dere har betalt, eller føre eget momsregnskap. Det er de totalte driftsutgiftene som teller uansett.

Spørsmål?
Har du konkrete spørsmål om momskompensasjonsordningen, ring oss på 33 48 80 90, eller send en mail til ragnhild(at)frilynt.no.

LES MER OM MOMSKOMPENSASJON TIL FRIVILLIGE LAG HER

Post- og besøksadresse

Frilynt Norge
Uranienborgveien 4
3217 SANDEFJORD

E-post: post(AT)frilynt.no
Telefon: 33 48 80 90

Nyhetsbrev!