Musikal-Mike (14) får 500 til å hyle i ekstase!

– Jeg hadde mest lyst til å gråte, sier Mike Holmes (14) som fikk 500 ungdommer til å juble i ekstase under musikalkurset på SplæshCamp. Se hvordan Mike overrasket alle. Vil du delta på en av 25 workshop på Nordens største sommerleir for teater, film og kultur? Sjekk ut teaterleir.no og les her.– Rett før jeg skulle gå inn tror jeg pulsen min var på maks, forteller musikal-talentet Mike fra Tønsberg. Filmen taler for seg selv. SplæshCamp må være noe av det fineste man kan være med på. Husk å melde deg på innen 1. mai.

SJEKK UT ALLE 25 WORKSHOPS HER
MELD DEG PÅ SPLÆSHCAMP HER

(Saken fortsetter under filmen)

Delta på Nordens største sommerleir på teater, film & kultur! Meld deg på SplæshCamp 6.-11. august 2018! Velg blant 25 fantastiske workshop!

SplæshCamp arrangeres av Frilynt Norge og er Nordens største teaterleir for unge mellom 13 og 19 år. Mellom 500 og 600 ungdommer fra hele landet deltar på en av våre 25 workshops i år. Gå hit for påmelding og mer informasjon.

Unikt miljø
Årets SplæshCamp er den 15. i rekken. Campen får positive tilbakemeldinger på det unike, positive og inkluderende miljøet. Her skal alle føle seg velkommen, og det er magisk å se hvordan deltagerne smelter sammen som en eneste stor familie fra første sekund! SplæshCamp er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer. Er du medlem i en av våre medlemsgrupper, er du også medlem av Frilynt og får medlemsrabatt. Du kan også bli medlem ved påmelding.

Fullstappet program
2018-utgaven er spekket med spennende workshops og fantastiske aktiviteter fra morgen til kveld. SplæshCamp består av god blanding workshops, kulturaktiviteter, vannsport, fritidsaktiviteter, skumparty, nattkino, skrekkløype, forestillinger og finale i MinusManus improteater. 

TID: 6.-11. august 2018
STED: Arendal, Hove leirsenter på Tromøya (Agder)
MÅLGRUPPE: Ungdom mellom 13 – 19 år
TRANSPORT: Tilbud om felles busstransport.
PRIS: Fra 3200,-.
ARRANGØR: Frilynt Norge
MER INFO: www.splæshcamp.no
KONTAKTINFO: telefon 33488090 / e-post: [email protected]

Kursene er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon. Velkommen til årets største eventyr på idylliske Sørlandet!