NÅ 20 % på teatersminke og parykker!

Teatergrupper, revylag, kulturskoler, skoler og barnehager – se her! Nå er det 20 prosent rabatt på all teatersminke, utstyr og parykker på KostMask.no hos Frilynt Norge. Ta kontakt for å få rabattkoden – nøl ikke med å bruke oss for råd og service på 33488090. Hilsen oss i hos Norges største teaterorganisasjon.

Hos oss finner du alt du trenger – både til teaterproduksjoner eller Halloween! KostMask.no har mer enn 500 produkter å velge mellom, og teatersminken som er fra Grimas er kjent for høy kvalitet. I tillegg har vi massevis av parykker, inspirasjonsbøker og utstyr.

GÅ TIL KOSTMASK.NO HER – FÅ 20 PROSENT RABATT!

SHREK THE MUSICAL: Frilynt Norge er for tiden inne med kurs i teatersminke til Shrek som har norgespremiere 29. september.

Vi hjelper deg!
Det kommer stadig nye produkter og løsninger på markedet, noen har sminke på lageret sitt som ikke egner seg for barn eller andre med ømfintlig hud, og mange kjøper mye mer enn de trenger – eller kanskje ikke den teatersminken som passer formålet best. Vi er her for alle som trenger tips og hjelp. Ring 33 48 80 90 eller mail til [email protected]

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE – FRILYNT SPANDERER
LES OGSÅ: SØK NÅ – I FJOR GA DET 2,6 MILLIONER TIL TEATER!


Gratis kurs i teatersminke
Alle teatergrupper og revylag som er medlemmer i Frilynt Norge får tilbud om gratis kurs i teatersminke. Alt du trenger å gjøre er å booke en dato – og vi kommer! Kurset passer perfekt til opplæring av nye sminkører i teatergruppa og for «gamle» som vil ha litt inspirasjon og påfyll. Du får også en oversikt over hva som finnes av produkter. Det er stadig utvikling på feltet.

Teaterrådgiver i Frilynt Norge, Anita Håøy Andersen, har mer enn 20 års erfaring med teatersminke til en haug med produksjoner og prosjekter. Vi låner henne mer enn gjerne bort til dere, og vi kan love et kreativt, inspirerende og spennende kurs. Vi tilbyr alt fra ulik grunnsminke for scene, alderssminke, dyresminke, enkle spesialeffekter m.m. Kurset er nyttig for deg som vil sminke i teatergruppa, revylaget, for fritidsklubben som skal ha halloweenparty eller grøsserkvelder eller filmverkstedet som vil lære mer om bruk av spesialeffekter.

LES MER OM SMINKEKURSET HER

Har du blod til Halloween?
Hos oss får du kjøpt spesialeffekter, «blod» og alt som skal til for å lage ekle sår og skjeve neser perfekt for en grusom til Halloween.

LES OGSÅ: MELD INN TEATERGRUPPA ELLER REVYLAGET I DAG – FÅ ØKONOMISK STØTTE!