fbpx

Nye medlemslag, selv under pandemien!

Publisert: 12. november 2021

Det har vært en tøff tid med pandemi og nedstenging, men til og med under den tøffe tiden har Frilynt Norge opplevd en økning av medlemslag. Vi ønsker å berømme pågangsmotet og drivkraften til å holde aktiviteten oppe, og vil vise frem våre «koronalag» som har blitt med i frilyntfamilien frem til nå i pandemien.

«(…) Meld dere inn i Frilynt!»
– Sigurd Spildrejorde, leder i Hybridarevyen

Romerike Kulturbrønn

Romerike Kulturbrønn er en frivillig organisasjon for barn og unge i alderen 6-25 år. I sommer jobbet de med forestillingen «Moana Jr.» sammen med 26 barn og unge fra hele Romerike under svært krevende koronaforhold, med premiere juni 2021 i Panorama Eidsvoll.
Romerike kulturbrønn fortsetter med både musikal, kor og teateroppsetninger, samt Revy for barn og unge fra hele Romerike. De har ungdommer med i styre og de er medbestemmende i alle prosesser.
På grunn av et ønske om å være del av et større felleskap, for å lære, få råd og inspirasjon, meldte Romerike kulturbrønn seg inn i Frilynt Norge.

Hybridarevyen

Hybridarevyen er en organisasjon som har som mål å fremme kulturell aktivitet og engasjement rundt revy. Primært retter organisasjonen seg mot studenter i Hybrida, som er linjeforeningen for Ingeniørvitenskap & IKT ved NTNU Gløshaugen. Alle som vil har en plass i Hybridarevyen og med medlemskap i Frilynt vil vi kunne gi et enda bedre tilbud til nåværende og fremtidige medlemmer!

Finn Hybridarevyen på Facebook!

Odal Teaterkompani

Odal Teaterkompani setter opp teateroppsetninger med barn og unge som aktører. De har som målsetting at medlemmene får ta del i alle deler av en oppsetning – på scenen, bak scenen og foran scenen. Ved tidligere oppsetninger har Odal Teaterkompani hatt unge i sminke, som koreografi-assistenter, i scenografi m.m. Gruppa jobber i en blanding av prosjektorganisering og med jevnlige teaterkvelder.

Finn Odal Teaterkompani på Facebook!

Løten Ungdomsteater

Løten Ungdomsteater er en teatergruppe for yngre ungdommer fra 13 år opp til 20 år. Oppigjennom har de satt opp flere stykker, som for eksempel: Hakkebakkeskogen, Folk og røvere i Kardemommeby, Grease, Engler og Hormoner, Trøbbel i tårnet, Bør Børson, Peter Pan, Løvenes Konge, Shrek The Musical og mange fler.

Løten Ungdomsteater er en selvstendig organisasjon med eget styre, og tilbyr morsomme øvelser med oppvarming, teaterøvelser og dramaleker for å få ut potensialet hos unge skuespillere.

Finn Løten Ungdomsteater på Facebook!

Gløshaugen Revy- og Teaterlag

Gløshaugen Revy- og Teaterlag (GRT) er en ideell kulturaktør som sikter på å bygge videre på det voksende studierelaterte revy- og teatermiljøet i Trondheim. Organisasjonen har som hensikt å skape en arena for de som ønsker å jobbe med revy- og teater på frivillig basis, og ønsker å bidra til at flere får utløp for kreativitet og å være en arena hvor medlemmer får utviklet seg innen teaterfaget. GRT ønsker å forene studenter og ferdigutdannede fra forskjellige studieretninger og utdannelser på og rundt Gløshaugen, for å skape en felles arena for de som søker etter noe utenfor linjeforeningssammenheng. GRT ønsker også å bidra til økt trivsel for flere i studietiden gjennom sitt arbeid, samt bidra til det kulturelle som frivilligheten skaper i Trondheim by. GRT ønsker å fremme inkludering, samhold og trivsel gjennom bruk av humor, scenekunst og felles prosjekter. GRT tar sikte på å arrangere revyforestillinger annet hvert år, slik at medlemmer får jobbe mot felles mål over lengre tid. Første forestilling er ventet høsten 2022.

Finn Gløshaugen Revy- og Teaterlag på Facebook!

Fortsatt liv i den frivillige kulturen

– Etter å ha pratet med medstudenter som er og har vært i revymiljøet i Trondheim, var det første vi hørte om alltid det samme: Meld dere inn i Frilynt! Det handler i stor grad om at den støtten frilynt kan gi oss med både kurs, forsikring med mer er veldig gunstig for oss som revy. Det var en no-brainer egentlig. Spesielt for oss som ny gruppe, som har en masse upløyd mark foran seg, så er det fint å ha noen som kan hjelpe å slå den ljåen, sier Sigurd Spildrejorde, leder i Hybridarevyen.

Generalsekretær i Frilynt Norge, Joachim Svendsrød, er imponert over all aktiviteten i det frivillige kulturnorge.

– Det er så gøy å se at det er liv i det frivillige kulturlivet! Det at engasjementet har vært der, selv under pandemien, tyder på at det vi jobber med er viktig. Jeg vil berømme alle de frivillige der ute for jobben som gjøres, og takke for at de velger Frilyntfamilien, smiler Svendsrød.

Bli medlem av Frilynt Norge? SE MER HER!
LES OGSÅ: Velkommen til iHuga Lænninger
MEDLEMSFORDELER I FRILYNT NORGE

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen