Frilynt Vestfold

Frilynt Vestfold (1904 – 2014) er det største og eldste fylkeslaget til Frilynt Norge med 49 lokallag og mellom 3000 og 4000 medlemmer. Frilynt har ikke fylkeslag i alle fylker, men lokallag i hele landet.

Mandag 24. februar 2014 var det årsmøte i det som før het VUF (Vestfold Ungdomsfylking). Fylkeslaget fikk på dette møtet navnet Frilynt Vestfold – og en helt ny fylkesstruktur ble også vedtatt.

VESTFOLDREVY: Premiere mai 2016

Frilynt Vestfold setter i gang årets revyprosjekt! Går du på videregående (15-19 år) og har lyst til å få en opplevelse for livet? Da er dette noe for deg!
Har du lyst til å være med, men er ikke så glad i å stå på scenen? Vi trenger PR-folk, arrangører, kostyme-ansvarlige, teknikere, band, mm. VI TRENGER ALLE! Meld deg på nå!

Meld deg på Vestfoldrevyen her!

Vestfoldrevyen skal øve på Rukla i Sandefjord. Her vil vi ha øvelser hver onsdag fra halv seks til ni. Revyen vil være for alle mellom 16-19 år (videregående) fra Vestfold. Vi begynner den 11. november og har premiere 4. mai 2016. Forestillingene skal være på Papirhuset Teater i Tønsberg mellom 4. og 8. mai. Målet med prosjektet er at ungdommen skal stå bak alt både foran og bak scenen. For at dette skal være mulig trenger vi ALLE til å hjelpe til på sin måte. PR, kostymer, rekvisitter, musikk og forestillingsansvarlige er noen av gruppene som må til. Deltageravgift: 300 NOK

LES MER:
SE BILDER FRA GAMLEDAGER I VESTFOLD UNGDOMSFYLKING HER
HER ER VÅRE MEDLEMMER
HER HAR VI FYLKESLAG
MELD INN TEATERGRUPPA ELLER UNGDOMSLAGET HER

Scroll to top