Påminnelse: 700 000 kroner ønsker en konto!

Teaterlagene og revygruppene i Frilynt Norge er flinke til å søke kursmidler og instruktørstøtte. Men ikke glem å sende inn sluttrapporten for vinter/vår 2018. Ellers står nesten 700 000 kroner i fare for å ikke bli utbetalt. Se oversikten her om dere har hentet ut det dere skal.

Nesten 700 000 kroner står uavhentet. Kanskje har dere glemt å ferdigmelde aktiviteten, eller trenger hjelp med hvordan rapportere? Eller kanskje aktiviteten rett og slett ble avlyst? Nå haster det hvis ikke tilskuddet skal bli slettet. Ring oss på 33488090 eller send en mail til [email protected] hvis dere ønsker hjelp.

DISSE LAGENE HAR IKKE FERDIGMELDT

Slik rapporterer du
Når kurset er ferdig, må kursrapport sendes til Studieforbundet kultur og tradisjon.

Rapportskjema ligger som vedlegg til e-posten med godkjenning av støtte, som du mottok da søknaden ble godkjent. Om du mangler skjema, kan du hente det ut på statistikksiden: Finn laget ditt og det kurset du skal rapportere, trykk på kurset, da får du opp et lite vindu. Nederst til høyre finner du en lenke «Last ned rapportskjema».

*Fyll inn navn og fødselsår på deltakere, frammøte og utgiftene til kurset. Husk også å summere frammøtet for hver enkelt deltaker. * Skjemaet kan sendes på e-post til post(at)kulturogtradisjon.no eller i posten til Studieforbundet kultur og tradisjon, Vågåvegen 35, 2680 Vågå.

Kursrapporten kan sendes via KursAdmin for de som er brukere i KursAdmin og administrerer kurset selv. Les om KursAdmin.

HUSK Å SØKE FOR HØST OG VINTERSESONGEN NÅ!
Vi minner også om at det er tiden for å søke for kommende høst og vinter. Som medlem av Frilynt Norge kan dere søke instruktørstøtte/kursmidler hos Kultur og tradisjon. Vi hjelper dere mer enn gjerne i gang med søknadene. Det er lett som en plett!