Porsgrunn Amatørteater nytt medlem!

Porsgrunn Amatørteater i Telemark ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største teaterorganisasjon. 8 nye teaterlag er tatt opp som medlemmer i Frilynt Norge allerede i 2018, og flere er på vei.

– Vi ønsker medlemskap på grunn av gode tilbud både for skuespillere og styret, skriver Porsgrunn Amatørteater i sin søknad om medlemskap i Frilynt Norge.

FØLG PORSGRUNN AMATØRTEATER PÅ FACEBOOK

Aktivitet siden 1971
Porsgrunn Amatørteater ble stiftet i 1971 og har en imponerende portefølje av produksjoner på samvittigheten.
– Vi er et barneteater i Porsgrunn, som hvert år setter opp en hovedforestilling til jul i byen kulturhus, Ælvespeilet. I tillegg til egen produksjon er våre skuespillere ofte til utlån til små og større produksjoner hos Grenland Friteater og Teater Ibsen.
Som eneste amatørteater i Norge fikk de sette opp «Jul på Månetoppen» i 2017, og anmelderne er begeistret. «Porsgrunn Amatørteater imponerer» skriver Telemarksavisa, «Porsgrunn Amatørteater innfrir alle forventninger etter fjorårets suksess», skriver Porsgrunns Dagblad.

Bilder fra generalprøve. Alle foto: Kai Hansen Foto

Posted by Porsgrunn Amatørteater on Wednesday, December 6, 2017

 

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

LES OGSÅ: 3 MILLIONER I INSTRUKTØRSTØTTE – HAR DER SØKT?

– HURRA: sier generalsekretær Frode Aleksander Rismyhr til PATs innmelding.

Flere og flere blir med!
– Det er strålende at Porsgrunn Amatørteater er blitt med hos oss. Vi gleder oss til bli kjent med et av Telemarks mest driftige amatørteater og ikke minst levere et godt tilbud, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.
– Frilynt Norge vokser, og stadig flere amatørteatergrupper og revylag velger å organisere seg i Norges største teaterorganisasjon. Det er lurt for hele feltet som helhet. Vi nærmer oss 20 000 medlemmer og over 200 medlemsgrupper i hele landet. Det betyr litt når vi jobber interessepolitisk for amatørteaterfeltet.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE

Mange medlemsfordeler
Porsgrunn Amatørteater kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 17 000 medlemmer glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av gratis forsikringsordning, tilskuddordninger, kurs, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs «hjemme i laget» er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret oppe å gå også! Det betyr tilgang til blant annet et gigantisk kostymelager.

(Foto nettsak: Porsgrunn Amatørteater)