RABATT: Teatersminke på KostMask.no

Hos Frilynt Norge får du teatersminke, parykker, spesialeffekter, sminkebøker og materiell til medlemspris. Vi drifter KostMask.no som en service til teatergrupper og revyer i hele Norge. Få hjelp til å finne det du trenger. Vi tilbyr også gratis kurs i teatersminke hos alle våre medlemsgrupper! Sjekk ut nye KostMask.no.

TEATERSMINKE: Teaterrådgiver Anita Håøy Andersen i Frilynt Norge leverer teatersminke og effekter til teatergrupper, revylag og kulturskoler i hele landet på KostMask.no.Norges største teaterorganisasjon, Frilynt Norge, åpner et nasjonalt teatersenter på over 1600 kvadratmeter i Sandefjord. Fra teatersenteret vil teatergrupper, revylag og kulturskoler i hele Norge få tilgang til kostymer, kulisser, teatersminke og en rekke andre teatertjenester. KostMask.no teatersminke er i full gang. Her finner du alt i fra gråtestift, neser, parykker og pensler til sminke, latex, barter og lim.
– Vi bistår flere hundre produksjoner med veiledning, teatersminke og effekter hvert år, og gleder oss til å hjelpe enda flere via det nye teatersenteret, sier teaterrådgiver og fagansvarlig for teatersminke, Anita Håøy Andersen.

GÅ TIL KOSTMASK.NO TEATERSMINKE
FRILYNT FLYTTER INN I NYTT HOVEDKVARTER

Rabatt og service
KostMask.no har mer enn 500 produkter å velge mellom, og teatersminken som er fra Grimas er kjent for høy kvalitet. Alle medlemsgrupper hos Frilynt Norge får rabatt på teatersminke fra KostMask.no. Du kan når som helst ta kontakt med oss for råd og veiledning.
– Det kommer stadig nye produkter og løsninger på markedet, noen har sminke på lageret sitt som ikke egner seg for barn eller andre med ømfintlig hud, og mange kjøper mye mer enn de trenger – eller kanskje ikke den teatersminken som passer formålet best. Vi er her for alle som trenger tips og hjelp, bruk oss for alt det er verdt, oppfordrer Anita.

LES OGSÅ: BLI MEDLEM I NORGES STØRSTE TEATERORGANISASJON
LES OGSÅ: REKORD: OVER 2 MILLIONER TIL TEATER OG REVY

Foto: Tut og Kjør barne- og ungdomsteater (hpskurdal).

Gratis sminkekurs
Som en del av konseptet «Lån teaterfolka våre» tilbyr Frilynt Norge også gratis kurs i teatersminke hjemme hos medlemsgruppene hvert år. I 2016 holdt Frilynt Norge mer enn 60 kurs ute i laga. Kanskje trenger man et sminkekurs opp mot en produksjon, eller for å lære opp den nye sminkegruppa i teateret. Vi skreddersyr kurs etter teatergruppas ønsker og behov.
– Det er utrolig inspirerende å treffe alle de fantastiske teaterfolka rundt om i landet. Jeg gleder meg til flere sminkekurs i 2017, men ikke vent for lenge med å booke et kurs. Kalenderen fylles raskt!

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE – FRILYNT SPANDERER

Kontaktinfo
Ring oss på 33488090 eller send en mail til [email protected] hvis du har spørsmål om KostMask.no eller ønsker gratis kurs i teatersminke.

LagreLagre

LagreLagre