Sarpsborg teaterlag nytt medlem!

Frilynt Norge vokser jevnt og trutt. Sarpsborg teaterlag i Østfold ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største teaterorganisasjon.

– Vi ønsker å melde oss inn i Frilynt blant annet for å ha et hjelpeapparat i ryggen og kunne dele kunnskap og erfaringer med et større teaterfellesskap, og p den måten kunne styrke teatermangfoldet i Norge, skriver Sarpsborg teaterlag i sin søknad om medlemskap i Frilynt Norge. Teaterlaget ønsker å dra nytte av kurs, ressurser og medlemsfordeler medlemskapet gir.

FØLG SARPSBORG TEATERLAG PÅ FACEBOOK

Nystartet
Sarpsborg teaterlag ble stiftet i februar 2018 og er et fellesskap der alle med interesse, nysgjerrighet og begeistring for teater møter og sammen ønsker å skape noe stort for byens befolkning og besøkende.
– Foruten samarbeid med andre produksjoner ønsker vi på sikt å selv være en aktiv og tydelig kulturell aktør med å sette opp egne teaterproduksjoner.

LES MER OM FRILYNT NORGE HER

Olav den heldige
Sammen med oppsetningen «Olav den heldige», skal Sarpsborg teaterlag være med på å utvikle Landeparken til et egnet sted for spel og være en viktig bidragsyter og støttespiller i videreutviklingen av spel-tradisjoner i Sarpsborg. Teaterlaget skal blant annet bidra i støtteapparatet for «Olav den heldige».

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

LES OGSÅ: 3 MILLIONER I INSTRUKTØRSTØTTE – HAR DER SØKT?

STØRRE I ØSTFOLD: Det er så bra at teaterlagene i Østfold organiserer seg, sier generalsekretær Frode Aleksander Rismyhr.

Flere og flere blir med!
– Det er utrolig gøy at Sarpsborg teaterlag er blitt med hos oss. Vi gleder oss til bli kjent med et av det nye teaterlaget og ikke minst levere et godt tilbud, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.
– Frilynt Norge vokser, og stadig flere amatørteatergrupper og revylag velger å organisere seg i Norges største teaterorganisasjon. Det er lurt for hele feltet som helhet. Vi nærmer oss 20 000 medlemmer og over 200 medlemsgrupper i hele landet. Det betyr mye når vi jobber interessepolitisk for amatørteaterfeltet.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE

Mange medlemsfordeler
Sarpsborg teaterlag kan glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av gratis forsikringsordning, gratis medlemsregister med regnskapsmodul, tilskuddordninger, kurs, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs «hjemme i laget» er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret oppe å gå også! Det betyr tilgang til blant annet et gigantisk kostymelager.