fbpx

Søk instruktørstøtte til revy og teater!

HUSK Å SØKE I HØST: Skal dere ha teater eller revyproduksjoner i høst eller på nyåret 2020? Da gjelder det å sikre seg instruktørstøtte! Nærmere 4 millioner kurskroner kan gå til medlemsgruppene i Frilynt Norge i høst dersom alle produksjonene gjennomføres.

Hittil i år er det allerede søkt om 39 000 kurstimer på totalt 500 kurs knyttet til læring i revy- og teaterproduksjoner. Dermed ligger Frilynt Norges medlemmer på toppen av statistikken hos Studieforbundet kultur og tradisjon. Fortsetter denne trenden kan teatergruppene, skolerevyene og revylaga i Frilynt Norge innkassere mellom 3 og 4 millioner i støtte til læring lokalt i år.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss, hvis du trenger hjelp med å søke. Vi er tilgjengelig på telefon 33488090 eller post(at)frilynt.no.

IKKE MEDLEM? SØK MEDLEMSKAP FOR SPELET, TEATERGRUPPA OG REVYLAGET!

Sjekk her hvilke grupper som har søkt for 2019! Dette er støtte som kommer godt med for å kunne leie inn dyktige regissører, koreografer, sangpedagoger eller instruktører på lyd, lys, markedsføring, teatersminke, kostymer eller kulisser lokalt. Det gir kvalitet på opplæring og enda bedre produksjoner.

SØK NÅ FOR PRODUKSJONENE I 2019 – SE HER HVORDAN!

Amatørteatergrupper, skolerevyer og annen kulturaktivitet i Frilynt Norges medlemsgrupperengasjerer tusenvis av ungdommer og voksne –  og er en viktig læringsarena på teaterfag/scenekunst, formidlingsteknikk, skrivekunst, organisasjonskunnskap, demokrati, produksjonsledelse, økonomistyring, sceneteknikk, gründerskap, medier og kommunikasjon for å nevne noe.

Foto: Flemming Hoffmann Tveitan.

SJEKK UT HVEM SOM HAR SØKT FOR 2019

– Aktiviteten gir enorm effekt
Mange melder stadig om at kursvirksomheten i laga våre påvirker både samfunn, skolemiljø og lokalmiljø positivt. Blant dem som gir tilbakemeldinger er både skolesjefer, rektorer, lærere, foreldre, voksne, ungdom og politikere.
– Vi får for eksempel tilbakemeldinger på at en skolerevy er positivt for det psykososiale læringsmiljøet ved en skole fordi dette gir en samlende møteplass som gir mestringsfølelse, relasjonsbygging, trygghet, inkludering, inspirasjon, god relasjon mellom skole og hjemmet – samt forebygger mobbing og uønsket atferd, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

– Bieffekten av opplæringen er at revylagene og barne- og ungdomsteatergruppene viser seg å være viktige arenaer for dannelse, inkludering, forebygging, folkehelsearbeid, utvikling av hele mennesket – og for noen også en inspirasjon til karrierevalg og utdanning.

TAKKNEMLIGHET ?? Vi som får være med å leke, skape, lage, lære og oppleve ei hel uke med verdens fineste ungdommer er heldige! Tusen takk til 400 ungdommer, alle instruktører og crew som er med på å gjøre SplæshCamp og Frilynt Norge til Norges vakreste relasjonsbyggeplass og arena for teater, film og kultur! ?? Se de magiske øyeblikkene fra siste dag på sommerleir! Sees i 2020 ??? #frilynt #frilyntnorge #splæshcamp #relasjonsbyggeplass #størstpåteaterinorge

Posted by Frilynt Norge on Sunday, August 11, 2019

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 22. august 2019
Joachim Svendsrød

Joachim Svendsrød