Søk stilling leder av ungdomskulturhus!

Frilynt Norge søker ny daglig leder, ungdomsarbeider og superhelt i 70 % stilling for ungdomskulturhuset Napern1916 i Sandefjord. Er du den vi leter etter? Søk innen 25. juni!

Frilynt Norge lyser ut en 70 % stilling som daglig leder for ungdomskulturhuset Napern1916. Søk innen 25. juni 2019!

Frilynt Norge har på vegne av Sandefjord kommune etablert ungdomshuset Napern1916 for uorganisert ungdom i Sandefjord. Tilbudet er godt besøkt og populært. Ungdomshuset er levende og engasjerende og tilbyr et varmt og sosialt miljø for aldersgruppen 13 – 18 år. I tillegg til å være et trygt sted med trygge voksne, har Napern1916 blitt et sted hvor ungdommer kan dyrke og utvikle egne interesser. Det kan være alt fra musikkproduksjon i studio og band, filmskapning og podcast, kunstmaling og redesign, skating og gaming til matlaging og sosialt samvær. 

Stillingen er knyttet opp mot sekretariatet i Frilynt Norge på totalt 11 årsverk med kultur-, teater- og ungdomsfaglig kompetanse. Stillingen rapporterer til generalsekretær.


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Drift, ledelse og videreutvikling av møteplass for uorganisert ungdom; Napern1916
 • Søke aktuell ekstern finansiering av tilbud og prosjekter
 • Initiere samarbeid på tvers av offentlige etater og miljøer, frivilligheten og målgruppa
 • Oppsøkende og forebyggende arbeid med vekt på relasjonsbygging i målgruppa
 • Budsjettansvar, inklusiv rapportering
 • Prosjektledelse, og gjennomføring
 • Personalansvar for de ansatte på ungdomshuset 

Det kan forekomme endringer i stillingens innhold.

Vi søker deg som har god kunnskap og erfaring innen barne- og ungdomsarbeid, teater, film og kultur. Sammen med teamet på 4 ansatte i ungdomshuset skal du lede og videreutvikle et spennende ungdomstilbud. Du har gode lederegenskaper og brenner for jobben med barn og unge. Pedagogisk utdannelse og erfaring er en fordel. Du kan by på deg selv og bidra aktivt i arbeidet med bruk av for eksempel kultur, musikk, film og teater som metodikk. Erfaring fra generell administrasjon, prosjektledelser, søknadsskriving og arrangementsledelse er en fordel. Du har høy gjennomføringsevne og er god til å tenke strategisk og kreativt. Gode samarbeidsevner og en selvstendig, fleksibel og ryddig arbeidsstil er en forutsetning. Søker må gjerne ha utdanning på høgskole- eller universitetsnivå, men realkompetanse og relevant erfaring kan kompensere for dette. Personlig egnethet vektlegges. Arbeid på ettermiddag/kveld/helg må påregnes.   


Hos oss i Frilynt Norge får du:

 • Muligheter for personlig utvikling i et inspirerende og givende miljø
 • Samarbeide med engasjerte og dyktige kollegaer og frivillige 
 • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for avspasering
 • Trening i arbeidstiden
 • Lønn etter avtale
 • Variert og spennende arbeidshverdag

Oppstartstidspunkt 12. august 2019 

Ved tilsetting må det fremlegges politiattest.

Prøvetid på 6 måneder.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Frode Aleksander Rismyhr tlf. 33 48 80 90/ 916 92 412 eller Marius Granholt på tlf. 913 84 897.

Søknad med CV, attester og vitnemål sendes innen 25. juni 2019 til [email protected] Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Besøksadresse: Uranienborgveien 4, 3217 Sandefjord. 

LES MER OM FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK HER!

LES MER OM NAPERN1916 PÅ FACEBOOK HER!