fbpx

SplæshCamp forandres!

Publisert: 9. april 2021

I disse tider er det umulig å forutse noen ting. Derfor har vi tatt en brå og stor beslutning for årets SplæshCamp. Slik situasjonen er nå ser vi det uforsvarlig å gjennomføre campen slik det var tenkt. 

Fysisk SplæshCamp avlyses- nok en gang

Vi i Frilynt Norge har etter mye om og men dessverre sett oss nødt til å avlyse den fysiske versjonen av SplæshCamp, også i 2021. Det tar lang tid å planlegge en sommerleir som skal avholdes fysisk. Spesielt i disse tider. Da må vi gjøre slik som man skal gjøre på fjellet: vi snur i tide. Selv om vaksinasjoner er i gang og samfunnet planlegger å åpne steg for steg har vi ingen garanti for at det åpner nok og helt til at vi kan klare å planlegge, gjennomføre, og gi den camp-opplevelsen SplæshCamp pleier å være for våre fantastiske deltakere.

– Vi føler oss ikke komfortable med å gjennomføre campen i 2021 med bakgrunn i smittevern og forsvarlighet av gjennomføringen. Med utsiktene myndighetene har lagt frem i det siste tørr vi rett og slett ikke å satse på dette i år, sier generalsekretær i Frilynt Norge, Joachim Svendsrød.

Alle påmeldte er kontaktet, og får pengene tilbake.

Frilynt Norge støtter seg til Frivillighet Norge

Erna Solberg sier regjeringen vil komme tilbake til festivaler og andre sommeraktiviteter i mai. I likhet med Frivillighet Norge mener Frilynt Norge at det er for sent. Regjeringen har heller ikke presentert hvordan den varslede økonomiske stimuleringsordningen for idrett og frivillighet blir for sommermånedene.

En sommerleir samler gjerne mange tusen barn. Det vil bli alternativer i år, men heller ikke de kan planlegges på et par uker, sier generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen.

Mange frivillige organisasjoner har sine største aktiviteter i løpet av sommeren, i form av festivaler, stevner, leirer og sommeraktiviteter for barn. Det har hastet lenge å få rammer for disse om det skal være mulig å gjennomføre dem. Det er for sent å planlegge store arrangement for sommeren i mai, og det er vanskelig å planlegge uten at man kjenner rammene, sier Stian Slotterøy Johnsen.

Les hele saken til Frivillighet Norge

DigiSplæsh

Det er utrolig trist at vi har kommet til denne beslutningen, og at vi må gå enda et år uten sommerens høydepunkt; SplæshCamp. Selv om vi ikke får til en fysisk camp i år har vi et lite lyspunkt i all elendigheten. I disse tider har vi snudd oss på hælen og planlegger en digital camp, som et plaster på såret. Innholdet i det som blir DigiSplæsh er ennå ikke klart, men det blir proppfullt av konkurranser, kule premier, spill, underholding, digitale kurs og digitale chatterom!

Vi er helt i startfasen av denne planleggingen og har DU noen tanker og ønsker om hva vi kan finne på er det supert om du sender oss en mail: post@frilynt.no

Det er planlagt at DigiSplæsh blir avholdt i samme tidsrom som SplæshCamp 2021 var tenkt: 09.-14. august 2021. Deltakeravgiften blir lavere enn ved den ordinære campen.

Vi gleder oss til å komme med mer informasjon om DigiSplæsh, og håper alle blir med for å få en liten bit av Splæshfølelsen også i år!

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen