Støtte til revy og teater i hele Norge!

Teatergruppene og revylaga Frilynt Norge får mellom 20 000 og 100 000 kroner i støtte hvert år. Vi bidrar med massevis til alle våre 200 grupper og 17 000 medlemmer. Nå er det halv pris på innmelding!

Alle revy- og teaterlag er hjertelig velkommen til å bli med i Norges største teaterorganisasjon, Frilynt Norge. Vi bidrar med massevis til alle våre 200 grupper og 17 000 medlemmer. Nå er det halv pris på innmelding.

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

– BLI MED, oppfordrer generalsekretær Frode Aleksander Rismyhr.

Gratis kurs hos dere
Frilynt kommer på besøk til våre medlemmer med gratis kurs i revytekst, scenografi og kulisser, teatersminke, produksjonsledelse, økonomi, markedsføring og ikke minst rekruttering og synliggjøring. I tillegg har vi mange store kurs, leire og nettverkssamlinger nasjonalt og regionalt.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE

Gratis forsikring
Inkludert i medlemskapet er også gratis ulykkesforsikring for alle medlemmene deres, og ansvarsforsikring for laget hos Gjensidige.

Rabatter
Alle medlemmer får også rabatt på teatersminke og parykker, gratis medlemsregister, rabatt på billettportal og en drøss med andre medlemsfordeler.

LES OGSÅ: FÅ RABATT PÅ TEATERSMINKE

Kostymer og kulisser
Om kort tid lanserer vi også nasjonalt ressurssenter med kostymebank, kulissebank, rekvisitter og sceneteknikk som skal gjøre hverdagen enklere og billigere for alle som driver med revy og teater i Norge. Vi veileder også i forhold til manus, teaterfaglige spørsmål m.m.

Interessepolitikk
Vi jobber knallhardt hver dag interessepolitisk for å ivareta og styrke rammebetingelser for frivillig scenekunst og amatørteater, og opplever at vi får gjennomslag ved å stå samlet for teaterfolket.

Enkelt og greit
Kriteriet for å være medlem er enkelt: Dere må være demokratisk oppbygd med et valgt styre, årsmøte og egne vedtekter. Vi hjelper dere gjerne med å lage vedtekter om dere ikke har det fra før. Medlemmene må betale minst kr 50,- i kontingent per år til laget ditt.

Pris for medlemskap
Medlemskapet koster kr 4000,- per år. (Halv pris på innmelding nå: kr 2000,-).

Mer informasjon
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon på 33488090 eller frode.rismyhr(at)frilynt.no. Eventuelt last ned søknadsskjema for medlemskap og send på mail til frode.rismyhr(at)frilynt.no.

 

LagreLagre