Tonsenhagen Musikkteater nytt medlem!

Tonsenhagen Musikkteater i Oslo gjør som svært mange teatergrupper i Norge; Blir med i Norges største teaterorganisasjon. Velkommen til familien! Mer enn 20 teaterlag har meldt seg inn i Frilynt Norge det siste året.

Vi ønsker Tonsenhagen Musikkteater med sine 30 medlemmer hjertelig velkommen til Frilynt Norge. Teateret har som formål å fremme interesse for, og stimulere til utøvelse av teater, sang og dans blant medlemmene, samt medvirke til utvikling av sunne interesser og godt vennskap.
– Som nyoppstartet teatergruppe ønsker vi er tilknyttet en organisasjon som kan bidra til at vi skaper et best mulig teatermiljø rundt barna, skriver Tonsenhagen Musikkteater i sin søknad om medlemskap i Frilynt.

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

Gode tjenester
– Vi ønsker også å gi våre medlemmer gode tjenester gjennom profesjonelle instruktører, gode digitale løsninger for administrasjon av foreningen og annen teaterfaglig støtte vi trenger for å lykkes, skriver den nyopprettede teatergruppa.

LES OGSÅ: 3 MILLIONER I INSTRUKTØRSTØTTE – HAR DER SØKT?

VELKOMMEN: Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge ønsker Tonsenhagen Musikkteater velkommen i familien.

– Vi heier på Tonsenhagen Musikkteater!
– Vi blir glade for alle søknader om medlemskap. Ekstra fantastisk er det når det er snakk om nystartet aktivitet. Vi heier på slike initiativ. Gratulerer til Tonsenhagen Musikkteater, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.
– Det er også en kjempestyrke for amatørteatermiljøet som helhet at man blir organisert. Det ligger mye verdi i mulighetene for samarbeid og nettverk på tvers av teatergruppene i Frilynt Norge, og det å stå samlet gir tyngde og slagkraft i det interessepolitiske arbeidet for et løft for teatermiljøene i kulturbudsjettene.

LES OGSÅ: LÅN TEATERFOLKA VÅRE

Drøssevis med fordeler
Tonsenhagen Musikkteater kan i likhet med våre rundt 200 medlemsgrupper og mer enn 17 000 medlemmer glede seg over drøssevis med medlemsfordeler i form av tilskuddordninger, kurs, gratis forsikringsordning, tjenester og personlig service.
– Vi gleder oss til å hjelpe til med alt vi kan. Et inspirerende kurs i hvordan utvikle og rekruttere til foreningen, skrivekurs for scene, kurs i teatersminke, scenografbesøk, produksjonslederkurs og PR-kurs hjemme i laget er noe av det vi kan bidra med. Helt gratis!

Medlemmene i Frilynt Norge har tilgang til Frifondmomskompensasjonkursmidlergratis forsikring av alle medlemmene, rabatt på teaterminke, rabatt på billettportal, gratis kurs hjemme hos laget, «lån teaterfolka våre», sommerleiren SplæshCamp for å nevne noe. Snart er det nye teatersenteret med kostymelager og kulisselager oppe å gå også! Det betyr tilgang til blant annet et gigantisk kostymelager.