fbpx

Velkommen til iHuga Lænninger

Publisert: 9. februar 2021

Foreningen iHuga Lænninger fra Dokka i Innlandet ønskes hjertelig velkommen som nytt medlemslag i Frilynt Norge!

Foreningen iHuga Lænninger skal jobbe for å fremme musikk- og kulturlivet og gjennom sitt arbeid øke interessen for musikk og kultur i lokalsamfunnet. Fungere som et kontaktnettverk og et forum for å arrangere konserter og kulturarrangementer i Dokka og omegn. Søke å fremme gode scener for både unge og etablerte utøvere. Sommeren 2021 har iHuga Lænninger planlagt å sette opp «Shrek The Musical»!

Vi ser det som en stor fordel for våre medlemmer å kunne ta del i Frilynt Norges medlemsfordeler og at vi kan ta del i de ulike støtteordningene som finnes, sier Tor Aage Evenstuen, leder i iHuga Lænninger.

FØLG IHUGA LÆNNINGER PÅ FACEBOOK

– Positivt i en tøff tid
– Vi i Frilynt Norge er stolte over alle lag og foreninger som holder ut, selv i den tøffe tiden vi nå har vært er inne i, i snart et år. Tross korona velger ildsjelene der ute å stå i det og fortsette aktiviteten. Vi setter stor pris på at vi selv under en pandemi får nye medlemslag, sier generalsekretær i Frilynt Norge, Joachim Svendsrød

– Vi ønsker Foreningen iHuga Lænninger hjertelig velkommen og lykke til med produksjonen av «Shrek The Musical» og sitt arbeid for å øke interessen for musikk og kultur. Dette er viktig for å skape samhold og gode opplevelser, fortsetter Svendsrød.

Mange fordeler
Som medlem kan foreningen benytte seg av Frilynts støtteordninger som frifond og kurstilskudd– og vi hjelper til med søknad om momskompensasjon. iHuga Lænninger får dessuten tilgang til gratis medlemsregister. Vi tilbyr rabatt på teatersminke gjennom Frilynts egen netthandel kostmask.no.

Forsikring av medlemmene
Samtlige medlemmer i laget ditt er forsikret når medlemskontingenten er betalt til gruppa. I tillegg får laget egen ansvarsforsikring. Frilynt Norge tilbyr en meget konkurransedyktig forsikringsordning for alle våre medlemmer hos Gjensidige. Frilynt sponser store deler av ordningen.

Kursmidler
Kursmidlene er en stor medlemsfordel. Dere kan få timestøtte for ulike prosjekter og kurs fra Studieforbundet kultur og tradisjon hvor vi er tilknyttet. Guide om hvordan søke finner d

u her. Har dere f.eks. kurs i skuespillerteknikk, sang, dans, impro m.m. vil dette kunne få støtte. Både hvis det er kortkurs, helgekurs eller om det er øvelser som en del av en produksjon. Vi veileder og informerer om ordningen året rundt.


Frifond
Hver høst fordeler vi frifondmidler til aktiviteter og prosjekter for barn og unge under 26 år. Info blir sendt ut til alle lag rett over sommeren hvert år. Se frilynt.no/frifond.

Momskompensasjon
Frilynt søker momskompensasjon på vegne av medlemslaga hvert år. Ved å sende inn revidert årsregnskap vil dere kunne motta momskompensasjon. Les mer på frilynt.no/momskompensasjon.

Kurs og læring
Frilynt har et stort kurstilbud for medlemmene hvert år. Vi arrangerer kurs innen scene, film, ledelse og kulturproduksjon for både for barn, ungdom og voksne. Vi tar også i mot ønsker fra laga.

Gratis medlemsregister
Som medlem har dere tilgang til nettbasert medlemsregister: StyreWeb. Dette er et nyttig verktøy for både dere og oss hvor vi tar i mot alle søknader om tilskudd fra frifond, samt årsrapport, medlemslister, registrering av styret hvert år m.m. Brukernavn og passord blir tilsendt. Support får dere på 33 48 80 90 eller medlemsregister@frilynt.no.

Gratis kurs i teatersminke
Vi tilbyr GRATIS sminkekurs hos dere. Det eneste laget betaler er reiseutgiftene. Ta kontakt på teatersminke(at)frilynt.no eller ring 33 48 80 90.

Medlemsrabatt på teatersminke
Alle medlemslag får rabatt på teatersminke og spesialeffekter på kostmask.no som driftes av Frilynt. Vi er også behjelpelige med å finne parykker, sminke, effekter og produkter dere måtte trenge.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen