fbpx

Bli med å kartlegge teater-Norge! – Vinn 10.000 kroner!

Publisert: 25. september 2016

Foto: hpskurdal, Tut & Kjør barne- og ungdomsteater.

Hva kan gjøre det lettere å drive med amatørteater og frivillig scenekunst der du bor? Hvilke utfordringer, ideer, drømmer, behov og ønsker har du? Teateralliansen kartlegger teater-Norge og sender svarene til kulturdepartementet. Bli med på Teaterundersøkelsen 2016. Tiden er inne for et amatørteaterløft i Norge. GÅ TIL TEATERUNDERSØKELSEN HER

Kulturdepartementet har etterspurt en kartlegging av behov på amatørteaterfeltet. Teateralliansen, som består av Studieforbundet Kultur og Tradisjon, Noregs Ungdomslag, Norsk Amatørteaterforbund, Norsk Musikkråd og Frilynt Norge har derfor laget en spørreundersøkelse som gir dere på grasrota en unik mulighet til å melde inn hvilke behov dere har for å kunne fungere best mulig som tilbyder av lokal, frivillig kultur. Undersøkelsen er en del av et større utviklingsarbeid for hele amatørteaterfeltet i Norge – både organiserte og uorganiserte teatergrupper og revylag.

IMG_1330Aktivitetsstøtte, instruktører, kostymelager eller øvingslokaler?
Behov, utfordringer, ønskene og mulighetene er uendelige. Vi vil sette ting i system og få en best mulig oversikt over hvordan det er å drive amatørteater der du bor. Sliter dere med å finne øvingslokaler? Hva koster det å leie scenen der dere spiller forestillingen? Er det vanskelig å få tak i instruktører? Hvor lagrer dere kostymer og kulisser? Er det lite hjelp å få av kommunen? Vi gleder oss til å samle inn og kartlegge alle behov – og ikke minst sende innspill til kulturdepartementet.

GÅ TIL TEATERUNDERSØKELSEN HER

Vinn 10 000 kroner!
Spørreundersøkelsen er frivillig og tar 5-10 minutter. Alle svar vil være utslagsgivende for hvordan faglige og økonomiske ressurser skal forvaltes fremover. I tillegg til å være med på tidenes løft for amatørteaterfeltet, kan du også vinne 10.000,- til ditt lokallag.

 

Frode Aleksander Rismyhr
SPENT: Generalsekretær i Frilynt Norge er spent på svarene fra amatørteater-Norge. (Foto: Flemming Hoffmann Tveitan)

– En kjempemulighet
– Vi er tett på medlemsgruppene våre året rundt og kjenner til mye av det som rører seg på feltet. Men dette er en kjempemulighet for revylaga, teatergruppene, barne- og ungdomsteaterne og skolerevyene til å gi oss detaljert innsikt. Det kan blant annet fortelle oss mye om forskjellene rundt om i kommunene – og være til stor hjelp når det jobbes interessepolitisk og med innholdet i tjenestene vi leverer til medlemmene våre. Vi gleder oss til å dykke ned i svarene, sier generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr.

Hvis du har spørsmål om spørreundersøkelsen, ta kontakt med André Klausen på 33488090 eller andre(at)frilynt.no.

GÅ TIL TEATERUNDERSØKELSEN HER

LES OGSÅ:
Søk frifond innen 15. oktober 2016
Lån teaterfolka – Frilynt spanderer
Gratis forsikring av medlemmene i laget ditt
Fikk 250 000 kroner til teatergruppa – sjekk hvordan
Bli medlem av Norges største teaterorganisasjon

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød