Medlemsfordeler

TRAILER FOR TEATERET (NYHET)
Frilynt Norge tilbyr nå produksjon av profesjonell promofilm / trailer for teaterproduksjonen og aktivitetene hos alle våre medlemmer. Levende bilder på sosiale medier er svært effektivt i kampen om oppmerksomheten.

Les mer

BILLETTPORTAL (NYHET)
Frilynt Norge er stolte av å kunne tilby en av landets beste og billigste løsninger for billettsalg til alle medlemsgrupper. Hos TicketCo får våre medlemmer 20 rabatt, gratis bankterminal og gode muligheter for integrering av billettsalget på egne hjemmesider og Facebooksider.

Les mer

FORSIKRING (NYHET)
Medlemmene i alle våre medlemsgrupper er forsikret. Frilynt Norge har en meget konkurransedyktig og god forsikringsavtale med Gjensidige. Ulykkesforsikring og ansvarsforsikring er inkludert i medlemskapet i Frilynt – uansett antall medlemmer i laget ditt!

Les mer

RABATT PÅ KINOREKLAME
Frilynt Norge har inngått en avtale med Capa Kinoreklame AS som gir alle våre medlemslag gode rabatter på lokal kinoreklame i hele landet! Synlighet er viktig – og kinoreklame kan være et godt supplement i markedsføringen av teaterforestillinger og aktiviteter i laget ditt.

Les mer

STYREWEB MEDLEMSREGISTER
Frilynt spanderer medlemsregister til sine lokallag, det vil si at alle medlemslag i Frilynt har gratis tilgang til vårt medlemsregister – StyreWeb!

Les mer

KOSTMASK - TEATERSMINKE
Frilynt driver egen netthandel på teatersminke – kostmask.no! Den er åpen for alle, men medlemslag i Frilynt Norge får medlemspris. Minimum 10 % rabatt på all sminke, parykker og spesialeffekter.

Les mer

MANUSBANKEN
Manusbanken.no er ungdommens manusbank. Frilynt Norge har i 10 år samarbeidet med ungdomsteatergrupper og utviklet manus spesielt for ungdom. Manusene er tilgjengelige i manusbanken!

Les mer

DRAMAS
Dramas er en manusdatabase som serves av Teateralliansen på vegne av amatørteater og kulturskoler i Norge. I Dramas finner du rundt 3000 forskjellige manus som kan settes opp på scene. Dramas bistår laget ditt med å søke spilletillatelser og rettigheter.

Les mer

KURS OG LEIRE
Frilynt Norge arrangerer en rekke teater og lederkurs årlig for både barn, ungdom og voksne som til enhver tid er relevant for medlemmene. Medlemmer i Frilynt får egen rabattert medlemspris på alle kurs, da det er et poeng at det skal være lavterskel å gå på kurs for å sikre at flest mulig kan få deltatt!

Les mer

TRYKKERIAVTALE MED GODE RABATTER
Frilynt har en svært gunstig avtale emd Ditt Grafisk i Re på trykking av manus, program, plakater, flyere, reklamematriell, t-skjorter, hettegensere, seil, roll-ups og mye emr. 15-20 prosent på alt. De leverer i hele landet!

Les mer

RABATT NORSK SCENETEKNIKK
Hos Norsk Sceneteknikk AS får medlemslag i Frilynt rabatt på lys, lyd, spesialeffekter, dansematter, rigg og sceneutstyr og mye mer.

Les mer

LYSUTLEIE I VESTFOLD TEATERRÅD
Medlemmer i Frilynt Vestfold - vårt fylkesledd i Vestfold - kan leie rimelig og profesjonelt lysutstyr gjennom Vestfold Teaterråd. Utleien er subsidiert av Vestfold Fylkeskommune.

Les mer

RABATT SKJÆRGÅRDEN HOTELL
Skjærgården hotell og Badepark i Langesund tilbyr alle Frilynt sine medlemslag spesialpris på besøk i badeparken! Dette er et supertilbud for fritidsklubben, teatergruppa, skolerevyen eller ungdomslag som vil arrangere en sosial og hyggelig tur for sine medlemmer! Kos dere i stor innendørs og utendørs badepark hele året rundt!

Les mer

RABATT HOS BILJARDBUTIKKEN
Hos Biljardbutikken AS får medlemslag av Frilynt en hyggelig rabatt på biljardbord og utstyr, airhockey, dart m.m.

Les mer

Scroll to top