fbpx
Start video

Medlemsfordeler

Medlemmene i alle våre medlemsgrupper er forsikret. Frilynt Norge har en meget konkurransedyktig og god forsikringsavtale med Eika. Ulykkesforsikring og ansvarsforsikring er inkludert i medlemskapet i Frilynt – uansett antall medlemmer i laget ditt!

Les mer…

Frilynt spanderer medlemsregister til sine lokallag, det vil si at alle medlemslag i Frilynt har gratis tilgang til vårt medlemsregister – StyreWeb!

Les mer…

Frilynt Norge er stolte av å kunne tilby en av landets beste og billigste løsninger for billettsalg til alle medlemsgrupper. Hos TicketCo får våre medlemmer 20 rabatt, gratis bankterminal og gode muligheter for integrering av billettsalget på egne hjemmesider og Facebooksider.

Les mer…

Medlemslag i Frilynt Norge kan søke en rekke tilskuddsordninger. Det er ikke vanskelig, og flere av våre lag mottar over 100.000 kroner i året ved søke. Ta en titt og søk penger til ditt lag idag.

Les mer…

Frilynt Norge tilbyr nå produksjon av profesjonell promofilm / trailer for teaterproduksjonen og aktivitetene hos alle våre medlemmer. Levende bilder på sosiale medier er svært effektivt i kampen om oppmerksomheten.

Les mer…

Hva skal dere sette opp? Hvilket stykke passer for din teatergruppe? Hvor finner du manuset? Vi tilbyr gratis rådgivning. Vi har god dialog med blant annet Music Theatre International /Josef Weinberger Weinberger og Dramas. Sjekk også Frilynts egen samling med elleville «revykaler» spesialskrevet for ungdom i manusbanken.no

Les mer…

Visste du at Frilynt arrangerer sminkekurs for medlemslagene?

Frilynt driver også egen netthandel på teatersminke – kostmask.no! Den er åpen for alle, men medlemslag i Frilynt Norge får medlemspris. Minimum 10 % rabatt på all sminke, parykker og spesialeffekter.

Teatergrupper og revylag i hele landet kan glede seg over Norges nye nasjonale kostymebank! Besøk Teaterbanken.no og finn tusenvis av kostymer og rekvisitter. Vi hjelper deg med å finne det du trenger for å gjøre forestillingen komplett. Vi produserer også på bestilling.

Se mer på teaterbanken.no

På utkikk etter kulisser og scenografi til forestillingen din? Sjekk ut Norges nye nasjonale kulisselager på Teaterbanken.no. Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer formatet i din produksjon. Vi produserer også på bestilling – og husk at du også kan bestille et inspirerende besøk av av scenografen vår gjennom «Lån teaterfolka våre».

Se mer på teaterbanken.no

Rabattavtaler

thonhotels_logo_2015_cmyk_v2

Rabatt på Thon Hotel

Frilynt har en egen landsomfattende avtale med Thon Hotel som gjelder for alle medlemmer som privatpersoner. I denne avtalen kan du få alt fra 12-22% rabatt på hotellovernattinger.

Du finner mer informasjon om hotellavtalen i vårt dokumentarkiv i StyreWeb, logg inn og gå til menyen: «Sentralorganisasjon – Dokument – Delt arkivskap med lokallag – Medlemsfordeler – Hotellavtaler»

New-Choice-Hotels-Square-logo

Rabatt på Choice Hotels

Er du medlem av Frilynt kan du bestille overnatting på alle Choicehotell i Norden og dra nytte av 10% rabatt. Enkel bestilling på Choice sine nettsider med egen bruker. 

Du finner mer informasjon om hotellavtalen i vårt dokumentarkiv i StyreWeb, logg inn og gå til menyen: «Sentralorganisasjon – Dokument – Delt arkivskap med lokallag – Medlemsfordeler – Hotellavtaler»

Frilynt Norge har inngått en avtale med Capa Kinoreklame AS som gir alle våre medlemslag gode rabatter på lokal kinoreklame i hele landet! Synlighet er viktig – og kinoreklame kan være et godt supplement i markedsføringen av teaterforestillinger og aktiviteter i laget ditt.

Les mer…

Capalogo

Trykkeriavtale

Frilynt har en svært gunstig avtale emd Ditt Grafisk i Re på trykking av manus, program, plakater, flyere, reklamematriell, t-skjorter, hettegensere, seil, roll-ups og mye mer. 15-20 prosent på alt. De leverer i hele landet!

LES MER:
www.DittGrafisk.no

Lyd

Norsk Sceneteknikk

Hos Norsk Sceneteknikk AS får medlemslag i Frilynt rabatt på lys, lyd, spesialeffekter, dansematter, rigg og sceneutstyr og mye mer. Send mail til jan.robert(AT)sceneteknikk.no og informer at dere er medlem av Frilynt Norge. Da vil dere få rabatten.

* Gjelder IKKE fargefilter, lamper, Enttec, Swisson, ShowLED og KLEU podier.

Flugger

Flügger Farge

De fleste av Frilynts lag er storforbrukere av maling. Enten det er til kulisser, oppussing av lokaler eller andre aktiviteter.

Derfor har Frilynt skaffet alle sine medlemmer 20% rabatt i Flügger Fargeforretninger i hele Norge!