fbpx

GRATIS SKOLEREVYSAMLING 3.-4. OKTOBER 2020

EN HELG I ÅRET INVITERER FRILYNT NORGE TIL GRATIS SKOLEREVYSAMLING I SANDEFJORD!

Foruten utegående og oppsøkende rådgivning i felten, har Frilynt i flere år arrangert Nasjonal skolerevysamling med kurs og opplæring for revysjefer og ressurspersonene i skolerevyene. Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene, og profesjonelle instruktører gir innføring i skolerevyarbeid, tekstkurs, sminkekurs og bistand til å søke midler etc. Kjempenyttig, lærerikt og utrolig morsomt! Dette har vist seg å være svært viktig for kvalitet, organisering, økonomistyring og utvikling i revyene. 

PENGESTØTTE TIL REVYEN

NESTEN 2 MILLIONER KRONER SKAL UT TIL FRILYNT SINE MEDLEMMER!

Som medlem av Frilynt kan dere søke en ordning som heter Frifondmidler. Dette er øremerkede midler til barn og unge under 26 år, dette er jo perfekt for skolerevyer da de fleste som er med er under 26 år. Midlene kommer fra overskuddet til Norsk Tipping. Vi hjelper dere med søknaden!

FÅ 90 KRONER I TIMEN FOR ALLE GRUPPENE I REVYEN!

Kurstilskudd kan man søke som medlem av en organisasjon som Frilynt Norge. Frilynt Norge er medlem i et studieforbund som heter “Kultur & Tradisjon”, og alle Frilynt sine lag kan derfor søke kurstilskudd herfra. Dette meldes inn før dere begynner å arbeide med revyen, vi hjelper til fra start til mål!:)

SKOLEREVYEN FÅR KOMPENSASJON FOR PENGER DE HAR BRUKT PÅ MOMS!

I 2010 kom det ny ordning for momskompensasjon for frivillige organisasjoner. Alle skolerevyer kan søke om momskompensasjon. Alt vi trenger er regnskap og et enkelt skjema. Her er det mye å hente veldig enkelt – vi hjelper dere!:)

ANDRE MEDLEMSFORDELER

Fredrikstad-barne-og-ungdomsteater-2-okonomi

HJELP FRA A TIL Å

VI HJELPER DERE I GANG!

Ta kontakt med vår trivelige skolerevykontakt. Han hjelper dere mer enn gjerne!

teatersminke_Frilynt

SMINKEKURS

VI KOMMER GJERNE PÅ BESØK FOR Å GI EN INNFØRING I REVYSMINKE!

Frilynt Norges teaterrådgivere har lang erfaring med teatersminke. Lurer dere på noe eller vil ha besøk i egne lokaler, pakker vi med oss det vi trenger og kommer til dere – der dere er!:)

NYHET! MEDLEMMENE I ALLE VÅRE SKOLE- OG RUSSEREVYER ER FORSIKRET!

Frilynt Norge har en meget konkurransedyktig og god forsikringsavtale med Gjensidige. Ulykkesforsikring og ansvarsforsikring er inkludert i medlemskontingenten til Frilynt. Forsikringene gjelder uansett hvor mange skole- og russerevyen har. Frilynt Norge subsidierer også forsikringsordningen for medlemslaga over eget budsjett.

KONTAKT OSS!

Frilynt Norge, stiftet i 1965, er en landsomfattende organisasjon med hovedvekt på kultur. Forbundet er blant Norges største på amatørteater og har mer enn 18.000 medlemmer i over 200 lokallag i 18 fylker. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt organiserer teatergrupper, skolerevyer, russerevyer, ungdomslag, fritidsklubber, filmverksteder, danseskoler i hele landet. Vi har både barn, unge og voksne blant medlemmene – og frivillig arbeid på tvers av generasjoner er av stor verdi for kulturmiljøene.

Her kan du se hvem som er medlem i Frilynt Norge.

Ønsker du at vi skal ta kontakt med din skole- eller russerevy? Send inn et skjema, så kontakter vi deg!