fbpx

Gratis skolerevysamling
19.-20. oktober 2024

Foruten utegående og oppsøkende rådgivning i felten, har Frilynt i flere år arrangert Nasjonal skolerevysamling med kurs og opplæring for revysjefer og ressurspersonene i skolerevyene. Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene, og profesjonelle instruktører gir innføring i skolerevyarbeid, tekstkurs, sminkekurs og bistand til å søke midler etc. Kjempenyttig, lærerikt og utrolig morsomt! Dette har vist seg å være svært viktig for kvalitet, organisering, økonomistyring og utvikling i revyene.

Velkommen til skolerevysamling i Sandefjord!

Nasjonal skolerevysamling i Sandefjord!
Her kan skolerevyer bli kjent på tvers av skolene og profesjonelle kursholdere gir innføring i alt du trenger å vite for å gjennomføre en skolerevy!

Glade aktører på scenen under en skolerevy.

Våre instruktører:

Gustav Lie Gundersen

Teatersport

Under dette kurset blir kreativiteten din utfordret når det blir improvisert frem en handling. Improvisasjon kan være et flott verktøy for å f.eks. jobbe frem revytekster, og ikke minst hjelpe deg å tenke nytt og utvikle din humor ved å kjenne hva som kommer helt spontant.

Gustav Lie Gundersen er en av fem skuespillere i underholdningsgruppa XTZ som har hatt faste improviserte shows i Oslo i 6 år!

Tale Haugan

Produksjons- og organisasjonsarbeid

Hva er det viktig å tenke på når man jobber med revyproduksjon og økonomi? Her får du vite det du trenger for å lose skolerevyen deres trygt gjennom produksjonen. I tillegg får dere informasjon om kursmidler, frifondmidler og alle medlemsfordelene i Frilynt Norge.

Tale Hauan er økonomiansvarlig i Frilynt Norge og har stålkontroll på alt man trenger å vite, og å gjøre for å skape en harmonisk revyperiode.

Trine Mellberg

Tekst og manus

Velkommen til kreative dager der vi skal ta for oss ulike elementer i en oppsetning. Fra ide, til tekst, til forestilling.

Så spiss blyanten, ta med ev. notater så setter vi i gang å jobbe!

Trine har drevet med teater og revy siden 1982. Hun har bandt annet gått teatervitenskap og dramatikk på universitetet i Göteborg 2000-2002, og arbeider med å ta drama mer inn som et verktøy i undervisningen i skolen.

PROGRAM:

Kurs finner sted på Clarion Hotel Atlantic, Jernbanealleen 33, 3217 Sandefjord
Kostymekurset foregår på hos Frilynt Norge, Uranienborgveien 4, 3217 Sandefjord

LØRDAG 19. OKTOBER

PROGRAM KOMMER

SØNDAG 20. OKTOBER

PROGRAM KOMMER

Endringer i programmet kan forekomme

Fargerik karakter er pågående i en revysketsj.

Pris og overnatting

Skolerevysamlingen er gratis. overnatting på Clarion Collection Hotel Atlantic dekkes lørdag-søndag dersom du har mer enn 30 minutter reisevei. Utover det må eventuell overnatting dekkes av hver enkelt.

Huk av for overnatting i påmeldingskjema,
så ordner vi resten.

Mer info

Mer info:
33 48 80 90
nathalie@frilynt.no
anne@frilynt.no

Tre jenter fremfører et revynummer.

Påmelding til skolerevysamling

Skolerevysamlingen er gratis å delta på, men du må selv betale kr. 600,- om du ønsker å bo på hotellet fra fredag 18. oktober. 

Dere kan sende max 4 personer pr. skolerevy.

Om du ikke møter opp på Skolerevysamlinga etter påmelding, blir du fakturert kr. 1 000,-.

Du finner oss i Sandefjord

Frilynt Norge har hovedkontor i Sandefjord. Herifra styres også nettbutikken Kostmask.no og Teaterbanken.no.

Besøkstider

Mandag - torsdag kl. 10:00 - 14:00

Her er vi

Uranienborgveien 4, 3217 Sandefjord
Tlf.: +47 33 48 80 90
Email: post@frilynt.no