fbpx

Bli med på SplæshCamp 2021!

Publisert: 6. august 2020

Selv om denne uka skulle vært fylt med kreativitet, kultur, latter, glede og sørlandsidyll har vi faktisk litt gode splæsh-nyheter å komme med. Fra i dag har vi åpnet for påmelding til SplæshCamp 2021!

SplæshCamp er Nordens største sommerleir for deg mellom 13 og 19 år som elsker teater, film og kultur. Bli med på en eventyrlig uke sammen med nærmere 500 fantastiske mennesker fra hele Norge 9.-14. august 2021!

SE MER INFO OG MELD DEG PÅ IDAG!

For 17. gang inviterer Frilynt Norge til populære SplæshCamp. Dette er arrangementet for deg som elsker teater, revy, film, musikal, teatersport, musikk, hip hop, scenekamp og mye mer! SplæshCamp er kjent for sitt unike og gode miljø, stemningen må oppleves! Her bobler det over av læring, lek, opplevelser og happenings.

I tillegg til workshops med profesjonelle instruktører inneholder SplæshCamp mye annet som, skumparty, nattkino, skrekkløype, grillkvelder, vannsport og andre fritidsaktiviteter. Bli med!

ALT DETTE FÅR DU:
– En inspirerende workshop av og med profesjonelle instruktører
– Overnatting en uke på Hove leirsenter
– Frokost, lunsj og middag, samt snacks og drikke hele dagen – alle dager!
– En storslagen forestilling der du også er en av aktørene!
– Nattkino
– Skrekkløype
– Skumparty
– Vann- og fritidsaktiviteter
– Nye venner og bekjentskaper

VELG ETT AV OVER 20 FORSKJELLIGE WORKSHOPS:
Dubbing av film, Filmverksted, Hip hop, Teatersminke, MinusManus, Musikal, Revy/minirevy, Stagefight og stuntfilm, Filmskuespiller i kortfilm, Kortfilm, Pyroteknikk, Tegneserieteater, Standup, Podcast, Kor og sangteknikk, Band, Musikkproduksjon, DJ, Scenografi, Spøkelseshus og Streaming av spill

Følg arrangementet på facebook for spennende oppdateringer mot SplæshCamp 2021

Vi håper å se deg på SplæshCamp 2021!

SE MER INFO OG MELD DEG PÅ IDAG!

Tiden fremover er usikker, men vi ønsker allikevel å planlegge kurs og aktiviteter som vanlig. Vi følger selvfølgelig myndighetenes råd og retningslinjer, og tar høyde for eventuelle forandringer.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Picture of Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød