fbpx
STAGE!
29.-30. april 2023

STAGE! 2023

Inspirerende fagdager for teaterfolk

STAGE! er en møteplass for alle fagansvarlige og grupper innenfor sceneproduksjon, designet for de voksne driverne i amatørteaterfeltet. Fokuset er på drivkreftene, ildsjelene og produksjonsapparatet lokalt. STAGE! har som budskap å inspirere, samt gi påfyll, heve kompetanse,  utveksle erfaringer og nettverksbygging. STAGE! avholdes 29.-30. april 2023.

Samme helg som STAGE! arrangeres også Frilynt Norges landsmøte. Landsmøtet er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og oss som jobber i Frilynt.

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

Praktisk info

PRIS MEDLEMMER
Kr. 1000,- 

PRIS IKKE-MEDLEMMER
Kr. 1200,-

Prisen inkluderer inspirasjonsforedrag, alle måltider og landsmøtet i Frilynt Norge

OVERNATTING

STAGE! vil foregå på Best Western Plus Airport. Frilynt Norge har reservert hotellrom på dette hotellet i forbindelse med STAGE! med rabatterte priser. Disse prisene er aktive frem til 11.04.23. Følg linken for booking av hotellrom: https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms.73139.html?groupId=Z26XN6J1

BINNENDE PÅMELDING

Påmelding er bindende og blir fakturert uansett deltagelse eller NO SHOW. 

AVMELDING PÅ GRUNN AV SYKDOM
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

PÅMELDING HER

Lørdag 29. april           

Kl.10.00:      STAGE! Velkommen ved konferansier, Heljar Berge
Kl.10.15:       Noen ord fra Generalsekretær/Styreleder, Frilynt Norge
Kl.10.30:      Kristin Teigen Stasviken: «Studieforbundet Kultur og Tradisjon, kursportalen, og prosjektet: Åpent for alle»
Kl.11.30:       Heljar Berge: «Instruktørens rolle»
Kl.13.00:      LUNSJ
Kl.14.30:      Pernille Pettersen og Oda Svendgård fra KRÆM: SoMe workshop
Kl.16.30:      Pause
Kl.16.45:      Jarle Hem: «Ungdomshuset Napern1916 – Et improteater?»
Kl.17.45:       Jørgen Kaupang Martinsen: «Sammen er vi best!»
Kl.18.30:      Pause
Kl.19.00:      MIDDAG
Kl.20.30:     Underholdning: XTZ – improteater

Søndag 30. april         

 Kl.10.00:      Heljar Berge: «Teaterproduksjon: forskjeller og utfordringer»
Kl. 11.00:      KVISS
Kl.12.00:      LUNSJ
Kl.13.00:      LANDSMØTE
Kl.16.00:      Avslutning og hjemreise

Med forbehold om endringer

LITT AV DET SOM SKJER PÅ STAGE! 
Med forbehold om endringer
 
Heljar Berge
Foredrag og workshop: «Instruktørens rolle»
Foredrag og workshop: «Teaterproduksjonens utfordringer i frivillige teaterlag»
Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. Han er en erfaren instruktør, med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet. I tillegg til å holde foredrag og workshops er Heljar konferansier for STAGE!
 
Kristin Teigen Stasviken: Studieforbundet Kultur og Tradisjon, kursportalen, og prosjektet «Åpent for alle»
Muligheter for spørsmål etter innlegget.
 
Jarle Hem: Ungdomshuset Napern1916 – Et improteater?
Oppdraget fra kommunen: Lag en møteplass for de uorganiserte ungdommene i Sandefjord sentrum.
Hvilke metoder fungerer?
Hva er en relasjonsbyggeplass?
Hvordan og hvorfor skapes trygghet og tillit til de voksne på huset?
Drama fra virkeligheten og litt West Side Story – backstage.
 
Jørgen Kaupang-Marthinsen: «Sammen er vi best!»
Visste du at det er lov å være medlem i flere teaterlag? Det vet Jørgen alt om! Han er «overalt» i revymiljøet i Vestfold og skal formidle sine tanker, ideer, utfordringer og alle mulighetene som ligger i det å snakke sammen på tvers av teaterlagene. Jørgen kommer med gode råd, tips og triks om hvordan du best mulig kan få en teaterproduksjon opp og gå.
 

KRÆM SoMe-byrå
Kræm er et kreativt SoMe-byra som effektiviserer og optimaliserer bedrifters synlighet på sosiale medier. De elsker å skape kreativt innhold som engasjerer og inspirerer deres kunder i alle kanaler. Nå har de skreddersydd en egen workshop til deltakerne på STAGE!

Kræm AS består av gründerne: Pernille Pettersen og Oda Svendgård.

XTZ
XTZ er en underholdningsgruppe som spiller helt improviserte humorshow.
Helt uten manus og forberedelse serverer guttene rykende ferske sketsjer, musikknumre og vitser kun med hjelp fra publikums forslag og noen løse rammer.
De møttes som «småtråkk» på Frilynts Splæshcamp og etter de vant junior-nm i teatersport har de holdt faste shows i Oslo i 6 år! De har spilt shows over omtrent hele landet (Fra Mandal til Lofoten) solgt ut scener som Edderkoppen og Litteraturhuset, og i sommer spilte de verdens lengste improshow (som varte 7 døgn uten pause). Nå i Mars spiller de ett nytt show hver eneste dag!
En god gjeng med venner som hele tiden fortsetter å utvikle showene sine, pusher impro til grensene og har god erfaring med å få folk til å le! XTZ gleder seg masse til å komme til STAGE!!
 
Skuespillere:
Jonas Bern
Gustav Lie Gundersen
Tevje August Njálsson Espeland
Tobias Kolbjørnsen
Pianist:
Per Myrstad Kringen
 
Med forbehold om endringer

HVEM ER FRILYNT NORGE?

Frilynt Norge er Norges største teaterorganisasjon med rundt 18 500 medlemmer over hele landet. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt Norge skal være et innovativt, faglig, interessepolitisk, servicerettet og nettverksbyggende kraftsentrum og ressurssenter til beste for frivillig amatørteater, scenekunst og kulturliv lokalt i hele landet; både for barn, ungdom og voksne. Relasjonsbygging, mestring og læring med fokus på hele mennesket i møtet med kulturuttrykk er sentralt.

SPØRSMÅL FØR DU REISER?
Har du spørsmål før du reiser er du velkommen til å ta kontakt med oss i Frilynt enten på mail: kurs@frilynt.no eller på tlf.: +47 33 48 80 90.

INFORMASJON PÅ INTERNETT
facebook.com/frilyntnorge
frilynt.no
instagram.com/#frilynt
twitter.com/frilynt
splæshcamp.no

PUBLISERING AV BILDER OG FILM
Vi ber deltagere om å merke seg at det vil bli publisert film og bilder på sosiale medier, YouTube, nettsider, i publikasjoner og i rapporter. Dette for å dokumentere overfor offentlige bidragsytere – samt sikre videre nytteverdi, erfaringsutveksling og inspirasjonsmateriale for ettertiden i egne og andre organisasjoner.

Det er vanskelig å etterkomme eventuelle ønsker om å reservere seg fra å bli fotografert/filmet da STAGE! i stor grad dreier seg om visuelle og digitale uttrykksformer. Frilynt Norge har vel og merke gode etiske rammer for hva som blir publisert og ikke.

Påmelding

Overnatting
Frilynt Norge har reservert hotellrom i forbindelse med STAGE! med rabatterte priser. Disse prisene er aktive frem til 11.04.23. Følg linken for booking av hotellrom: https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms.73139.html?groupId=Z26XN6J1

Bindende påmelding
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett deltagelse eller NO SHOW.

Avmelding på grunn av sykdom
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.