STAGE 2020
Sandefjord - 17.-19. april 2020.

STAGE 2020

Inspirerende fagdager for teaterfolk

STAGE er designet for unge og voksne fra 18 år og oppover. Fokuset er på drivkreftene, ildsjelene og produksjonsapparatet lokalt. STAGE er en møteplass for inspirasjon, påfyll, kompetanseheving, erfaringsutveksling, interessepolitikk og nettverksbygging. I tillegg til workshops er det planlagt en skolerevyfestival som arrangeres parallelt med workshopene. Det er ventet mellom 100-150 deltagere totalt. STAGE er planlagt avholdt i Vestfold (Sandefjord) 17.-19. april 2020.

Planlagte workshops:
Scenografi, Kostymedesign, Teatersminke, PR og markedsføring, Produksjonsledelse, Lyd i teater, Lys i teater, produksjonsledelse av spel, Seniorteater og Teaterinstruktør.

Skolerevyfestival:
Som en del av STAGE ønsker vi at skolerevyene skal få vise frem revynummer fra forestillingene sine. Disse revynumrene skal samles til en revykavalkade som blir vist for alle deltagerne på STAGE. I tillegg skal skolerevyene få informasjon om overgang til nye styrer og veien videre i samarbeidet med Frilynt.

Mer informasjon og påmelding kommer….

Vi er fortsatt i planleggingsfasen, så det kan forekomme endringer.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Workshops

Alle workshopene har profesjonelle instruktører.

Her kan du lese mer om våre workshops:

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Påmelding

Bindende påmelding
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett oppmøte eller NO SHOW.

Avmelding på grunn av sykdom
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

LES MER OM DE FORSKJELLIGE WORKSHOPPENE HER!

Praktisk info

PRIS MEDLEMMER
Pris kommer…

PRIS IKKE-MEDLEMMER
Pris kommer…

ALT DETTE FÅR DU: 

  • En inspirerende workshop av og med profesjonelle instruktører
  • Overnatting
  • Frokost, lunsj og middag.
  • Nye bekjentskaper og nettverk

Du kan bli medlem av Frilynt Norge for 50 kroner og få medlemspris, dette gjøres i påmeldingsskjema.

BINNENDE PÅMELDING
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett oppmøte eller NO SHOW. 

FAKTURA OG BETALING
Faktura for STAGE sendes ut fortløpende etter påmelding. Deltagere må ta kontakt straks e-post eller sms med bekreftelse på mottatt påmelding er sendt ut dersom man ønsker å melde seg av. Har du fakturaspørsmål send mail til [email protected] eller ring +47 33 48 80 90.

DELE OPP FAKTURA?
Ta kontakt dersom du ønsker å dele betalingen på to fakturaer. Telefon 33 48 80 90 eller [email protected]

AVMELDING PÅ GRUNN AV SYKDOM
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

PÅMELDING HER

REISE
Sted er ikke bestemt…

Hver enkelt deltaker må selv planlegge transport til kursstedet.

Sted ikke bestemt…

Frilynt står frokost, lunsj og middag i løpet av helgen. Dersom man ønsker fler måltider, må dette ordnes for egen regning.

ALLERGI
Dersom du har noen form for allergi må dette opplyses om i påmeldingsskjema, slik at vi kan ordne allergivennlig mat. Dersom du må ha med noe selv, vil du få beskjed om dette.

Program kommer…

HVEM ER FRILYNT NORGE?

Frilynt Norge er Norges største teaterorganisasjon med rundt 18 500 medlemmer over hele landet. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt Norge skal være et innovativt, faglig, interessepolitisk, servicerettet og nettverksbyggende kraftsentrum og ressurssenter til beste for frivillig amatørteater, scenekunst og kulturliv lokalt i hele landet; både for barn, ungdom og voksne. Relasjonsbygging, mestring og læring med fokus på hele mennesket i møtet med kulturuttrykk er sentralt.

SPØRSMÅL FØR DU REISER?
Har du spørsmål før du reiser er du velkommen til å ta kontakt med oss i Frilynt enten på mail: [email protected] eller på tlf.: +47 33 48 80 90.

INFORMASJON PÅ INTERNETT
facebook.com/frilyntnorge
frilynt.no
instagram.com/#frilynt
twitter.com/frilynt
splæshcamp.no

PUBLISERING AV BILDER OG FILM
Vi ber deltagere om å merke seg at det vil bli publisert film og bilder på sosiale medier, YouTube, nettsider, i publikasjoner og i rapporter. Dette for å dokumentere overfor offentlige bidragsytere – samt sikre videre nytteverdi, erfaringsutveksling og inspirasjonsmateriale for ettertiden i egne og andre organisasjoner.

Det er vanskelig å etterkomme eventuelle ønsker om å reservere seg fra å bli fotografert/filmet da STAGE i stor grad dreier seg om visuelle og digitale uttrykksformer. Frilynt Norge har vel og merke gode etiske rammer for hva som blir publisert og ikke.