fbpx
STAGE!
26.-28. april 2024

STAGE! 2024

Inspirerende fagdager for teaterfolk

Er du medlem, eller sitter du i styret av et teaterlag, ungdomslag eller en revygruppe? Eller er du bare interessert og glad i teater, revy og kultur? Har du lyst til å være med på en helg der du møter andre mennesker som liker, og driver på med det samme som deg? En helg der du koser deg med god mat, hotellovernatting, spennende foredrag og morsom underholdning? En helg med påfyll og inspirasjon?

Da er STAGE! noe for deg!

STAGE! foregår fra 26-28. april på Quality Airport Hotel Gardermoen, og arrangeres av Frilynt Norge.
Inkludert i prisen får du to netter på et flott hotell, alle måltider, samt snacks og pausemat, fri tilgang på kaffe og te, spennende og inspirerende foredrag fra kjente utøvere innen teater og kultur, og underholdning fra den populære improgruppa, XTZ.. STAGE! avholdes 26.-28. april 2024.

Samme helg som STAGE! arrangeres også Frilynt Norges landsmøte. Landsmøtet er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og oss som jobber i Frilynt.

FØLG FRILYNT NORGE PÅ FACEBOOK

Praktisk info

PRIS MEDLEMMER
Kr. 3 800,- 

PRIS IKKE-MEDLEMMER
Kr. 4 000,-

Prisen inkluderer:

  • Foredragsholdere som byr på faglig innhold. Du kan forvente å bli inspirert!
  • Fantastisk mulighet til å komme i kontakt med andre ildsjeler i amatørteaterfeltet. Del erfaringer, utvid nettverket, kom i kontakt og bli kjent med de du ellers ikke ville møtt.
  • Rom og frokost, to netter på Quality Airport Hotel Gardermoen.
  • Lunsj m/kaffe.
  • Kaffebuffet m/frukt, softis og popcorn. I tillegg utvider hotellet buffeten et par timer med variert innhold av f.eks. kaker, kjeks og annet godt å bite i på formiddag og ettermiddag.
  • Dagens konferansemiddag servert i Restaurant Frøy.

Reisestøtte

Frilynt dekker billigste reise etter kr. 2 000,- (eks. koster reisen kr. 2 500,-, dekker Frilynt kr. 500,-) Laget må søke om reisestøtte, ikke den enkelte deltaker. Dette gjelder for maks to personer pr. lag.

Laget må søke om reisestøtte, ikke den enkelte deltaker.

For å høre om mulighet for reisestøtte, send e-post til kurs@frilynt.no.

STAGE! vil foregå på Quality Airport Hotel Gardermoen

BINNENDE PÅMELDING

Påmelding er bindende og blir fakturert uansett deltagelse eller NO SHOW. 

AVMELDING PÅ GRUNN AV SYKDOM
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

PÅMELDING HER

Dette er ca. slik programmet blir. Endringer vil skje.

Fredag 26. april
Velkommen/foredrag (ca. Kl. 18:00)
Middag

Lørdag 27. april
Frokost
LANDSMØTE (kl. 10:00-13:00)
Lunsj
Foredrag/workshops
Middag
Underholdning

Søndag 28. april
Frokost
Foredrag/workshops
Lunsj
Avslutning (ca. kl.16:00)

Sturla Berg-Johansen

Fredag får vi besøk av selveste Sturla Berg-Johansen. Han kommer med det populære og etterspurte foredraget: «Hvordan har du det på jobben?», som han har reist rundt og avholdt hos ulike bedrifter og steder de siste par årene. Det vil også bli mulig å stille spørsmål etter foredraget.

Sturla Berg-Johansen er et av Norges mest kjente fjes i underholdningsbransjen, etter å ha vært å se på tv-skjermer og scener i over 20år.

Heidi Rognskog Mella

Heidi er utdannet billedkunstner fra kunsthåndverkskolen i Bergen og kunstakademiet i Düsseldorf. Hun har drevet prosjektgalleriet Samvirke SA sammen med kollega og billedkunstner Mona Eckhoff Sørmo. Heidi skal fortelle om AR-prosjektet «Gjenferd» som har funnet sted på Smøla. AR står for «argument reality», og betyr at man legger digitale effekter på et bilde. Noe som kan sammenliknes med den populære appen, Pokemon Go. Heidi forteller om hvordan de har brukt levende skuespillere, og hvordan de har skaffet finansiering, før hun snakker videre, og gir gode og nyttige tips angående søknader og søknadsprosesser. Les mer om AR-prosjektet her

Emilie Marie Løddesøl

Emilie er utdannet Teaterviter fra Universitetet i Bergen, med en master om mangfold i norsk teater. Hun har en bachelor i Drama og Teater fra NTNU og et årsstudium i dramapedagogikk fra Høgskolen i Bergen. I dag jobber Emilie som formidler ved Brageteatret – Regionteater for Buskerud, i tillegg til egne prosjekter. Emilie skal holde et foredrag som handler om hvordan norsk teater jobber med mangfold i dag. Foredraget vil også ta for seg hvordan man kan se på mangfold i ansettelsespolitikk og publikumsutvikling.
I tillegg skal Emilie også ha en kreativ skriveworkshop. Workshopen er ment som inspirasjon, og vil inneholde praktiske oppgaver som kan løses både individuelt og i gruppe.

Juliane Husvik Sukkestad

Juliane har en master i estetiske fag med fordypning i reminisensteater (reminisens=minner/erindring). Hun jobber som stedsansvarlig og historieformidler på Skedsmo bygdemuseum, i tillegg til å ta oppdrag som teaterinstruktør eller manusforfatter. Sammen med Juliane skal vi jobbe med regi og få gode tips til enkle regigrep.

Kristin Teigen Stasviken

Kristin kommer fra Studieforbundet Kultur og Tradisjon. Studieforbundet fordeler et statstilskudd fra Kunnskapsdepartementet, og har ansvar for utvikling, tilrettelegging og finansiering av et mangfoldig opplæringstilbud i medlemsorganisasjonene og lokallagene deres. Kristin vil informere om selve studieforbundet med fokus på kursmidler. Les mer om Studieforbundet Kultur og Tradisjon her: https://www.kulturogtradisjon.no

Tale Haugan

Tale er økonomiansvarlig i Frilynt Norge og er kanskje den i Frilynt som har best kjennskap til medlemslagene og alt det formelle ved å drive et lag. Sammen med Tale skal vi lære om GDPR og personvern.

Heljar Berge

Heljar Berge er en norsk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. Han er en erfaren instruktør, med lang fartstid i revygrupper på hele Østlandet. Heljar skal lede oss alle gjennom denne helgen, som konferansier.

XTZ

XTZ er en underholdningsgruppe som spiller helt improviserte humorshow.

Helt uten manus og forberedelse serverer guttene rykende ferske sketsjer, musikknumre og vitser kun med hjelp fra publikums forslag og noen løse rammer.

De møttes som «småtråkk» på Frilynts SplæshCamp og etter de vant junior-NM i teatersport har de holdt faste shows i Oslo i 6 år! De har spilt shows over omtrent hele landet (Fra Mandal til Lofoten) og solgt ut scener som Edderkoppen og Litteraturhuset.

En god gjeng med venner som hele tiden fortsetter å utvikle showene sine, pusher impro til grensene og har god erfaring med å få folk til å le! XTZ gleder seg masse til å komme til STAGE!!

LANDSMØTE – Lørdag 27. april kl.10:00

Samme helg som STAGE! arrangeres også Frilynt Norges landsmøte. Landsmøtet er dagen vi feirer oss selv – både aktiviteten lokalt og nasjonalt – og ikke minst legger de store strategiske planene for de neste årene til beste for det lokale kulturlivet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre medlemsgrupper, styret og oss som jobber i Frilynt.

HVEM ER FRILYNT NORGE?

Frilynt Norge er Norges største teaterorganisasjon med rundt 18 500 medlemmer over hele landet. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt Norge skal være et innovativt, faglig, interessepolitisk, servicerettet og nettverksbyggende kraftsentrum og ressurssenter til beste for frivillig amatørteater, scenekunst og kulturliv lokalt i hele landet; både for barn, ungdom og voksne. Relasjonsbygging, mestring og læring med fokus på hele mennesket i møtet med kulturuttrykk er sentralt.

SPØRSMÅL FØR DU REISER?
Har du spørsmål før du reiser er du velkommen til å ta kontakt med oss i Frilynt enten på mail: kurs@frilynt.no eller på tlf.: +47 33 48 80 90.

INFORMASJON PÅ INTERNETT
facebook.com/frilyntnorge
frilynt.no
instagram.com/#frilynt
twitter.com/frilynt
splæshcamp.no

PUBLISERING AV BILDER OG FILM
Vi ber deltagere om å merke seg at det vil bli publisert film og bilder på sosiale medier, YouTube, nettsider, i publikasjoner og i rapporter. Dette for å dokumentere overfor offentlige bidragsytere – samt sikre videre nytteverdi, erfaringsutveksling og inspirasjonsmateriale for ettertiden i egne og andre organisasjoner.

Det er vanskelig å etterkomme eventuelle ønsker om å reservere seg fra å bli fotografert/filmet da STAGE! i stor grad dreier seg om visuelle og digitale uttrykksformer. Frilynt Norge har vel og merke gode etiske rammer for hva som blir publisert og ikke.

Påmelding

Bindende påmelding
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett deltagelse eller NO SHOW.

Avmelding på grunn av sykdom
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

Reisestøtte
Frilynt dekker billigste reise etter kr. 2 000,- (eks. koster reisen kr. 2 500,-, dekker Frilynt kr. 500,-) Laget må søke om reisestøtte, ikke den enkelte deltaker. Dette gjelder for maks to personer pr. lag.
Laget må søke om reisestøtte, ikke den enkelte deltaker.

PÅMELDINGSFRIST 7. APRIL KL. 23:55