fbpx

TEATERWEEKEND

For de mellom 13 og 19 år: 24.-26. november 2023

Teaterweekend på Hadeland
for de mellom 13 og 19 år

Bli med for en inspirerende og morsom helg på Hotell Hadeland! 

PRAKTISK INFO

Når: 24.-26. november 2023
Hvor: Hadeland

Pris Medlem: 1900,- (alt inkludert. Rom, mat, kurs, pausesnacks)
Pris IKKE-medlem: 2300,- (alt inkludert. Rom, mat, kurs, pausesnacks)

Påmeldingsfrist: søndag 12. november kl. 23:55 (bindende påmelding)

Målgruppe: 13-19 år

KOST & LOSJI

Kurs, overnatting og alle måltider vil skje på Hotell Hadeland, Granavollen 35, 2750 Gran

REISE

Det vil bli buss tur/retur Oslo Sentralstasjon til Hotell Hadeland. Dette velger man i påmeldingen mot et tillegg på 500 kr. 

Mer informasjon og program sendes den påmeldte

KURSENE

Scenekamp handler om å skape troverdige kampsituasjoner i et scenisk format. Mange av teknikkene har utsprang fra ulike historiske kamptradisjoner, men er alltid satt i trygge rammer. Dersom du har en liten kriger i deg og ønsker å lære sverdteknikker fra Game of Thrones eller Vikings er dette kurset noe for deg! Her er det store følelser og vold i fokus!

Om kursholder:
Eskil K. Glitre har laget over 400 koreografier nasjonalt med alt fra lokale produksjoner til store spel. I tillegg til å være scenekampinstruktør jobber han til vanlig som produksjonsleder på Brageteatret og har regissert ca. 30 forestillinger rundt om kring i Norge.

I improteaterets absurde og gale verden dyrker vi spontanitet, lek, galskap og kreativitet som til sammen fører til magiske øyeblikk. Teatersport er dessuten en av de bedre formene for skuespillertrening og øving på samspill. Dette er et av de mest ettertraktede kursene vi i Frilynt arrangerer. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Det blir uttak til JR-NM i teatersport. Vinnerlaget får gratisbilletter til SplæshCamp 2024.

Denne workshopen gir en grunnleggende innføring i fortellerteknikk, utstyr og idéutvikling. På to dager skal det filmes, klippes, redigeres og jobbes foran og bak kamera. Det blir intensivt, lærerikt, kreativt og moro! Temaet for filmen som skal lages er skrekk.

Musikal er en sjanger der vi kombinerer både sang, dans og drama. På kurset vil vi jobbe med utsnitt fra to ulike musikalnumre og lære egenproduserte versjoner. Vi skal jobbe sammen som et ensemble og det er fokus på felleskap, formidling og helhet. 

Det blir noen intensive og morsomme dager på Hadeland, fullstappet med energi og glede. Ta med tålmodighet og godt humør, da vil dette bli helt supert! 

Om kursholder:
Linn Gabrielsen er utdannet musikalartist og jobber utøvende som scenekunst frilanser. Hun har tidligere jobbet som skuespiller i Dyreparken og nylig spilt i Bukkene Bruse på Badeland. I 2019 hadde hun hovedrollen i musikalen Legally Blonde som ble satt opp på Lillestrøm kulturhus. Hun har også jobbet som showartist i London og i Hellas.

Linn er en allsidig artist som i tillegg til å stå på scenen koreograferer, har regi og skaper egne verk for barn og unge. Hun gleder seg til dette kurset og til å se dere alle! 

GÅ TIL PÅMELDING

PÅMELDINGSFRIST 12. NOVEMBER