fbpx
TEATERWEEKEND 2020
Sarpsborg (Østfold/Viken) 11.-13. september 2020

TEATERWEEKEND 2020 - SARPSBORG

Velkommen til en morsom teater,- film og kulturweekend for ungdom

Teaterweekend er en helg med workshops for ungdom og kan sammenlignes med VinterCamp i omfang. Denne typen workshopshelger legges på rundgang rundt om i regionene Nord, Sør, Øst og Vest. Cirka 40-60 ungdommer mellom 13 og 18 år er ventet å delta.

Teaterweekend er planlagt avholdt i Sarpsborg (Østfold/Viken) 11.-13. september 2020. Vi ønsker å forankre dette lokalt, og samarbeide med ett eller flere av våre lokallag i Østfold.

Planlagte workshops:
Film, Musikal, MinusManus/improteater, Teatersminke og Skuespillerteknikk

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Workshops

Ved påmelding har du mulighet til å ønske deg tre workshops i prioritert rekkefølge. Våre kurs er meget populære og det er rift om plassene, så vær tidlig ute!

Alle workshopene vil arbeide mot en felles visning i slutten av helgen.
Alle workshopene har profesjonelle instruktører.

HVILKET KURS FÅR JEG?
Frilynt tar imot påmeldinger fortløpende. Vi fordeler etter tidspunkt for påmelding men vi tar også hensyn til at det er en god balanse av geografi, alder, kjønn m.m. Vi kan ikke garantere at alle får førstevalget oppfylt. Informasjon om hvilken workshop du har fått plass på sendes til deg på e-post før campen.

Her kan du lese mer om våre workshops:

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Info kommer…

Påmelding

Bindende påmelding
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett oppmøte eller NO SHOW. Gjør avtale med foreldrene dine før du melder deg på.

Avmelding på grunn av sykdom
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

LES MER OM DE FORSKJELLIGE WORKSHOPPENE HER!

Praktisk info

PRIS MEDLEMMER
Pris kommer…

PRIS IKKE-MEDLEMMER
Pris kommer…

ALT DETTE FÅR DU: 

 • En inspirerende workshop av og med profesjonelle instruktører
 • Overnatting
 • Frokost, lunsj og middag.
 • Nye venner og bekjentskaper 

Du kan bli medlem av Frilynt Norge for 50 kroner og få medlemspris, dette gjøres i påmeldingsskjema.

BINNENDE PÅMELDING
Påmelding er bindende og blir fakturert uansett oppmøte eller NO SHOW. Gjør avtale med foreldrene dine før du melder deg på.

FAKTURA OG BETALING
Faktura for Teaterweekend sendes ut fortløpende etter påmelding. Deltagere må ta kontakt straks e-post eller sms med bekreftelse på mottatt påmelding er sendt ut dersom man ønsker å melde seg av. Har du fakturaspørsmål send mail til ragnhild@frilynt.no eller ring +47 33 48 80 90.

DELE OPP FAKTURA?
Ta kontakt dersom du ønsker å dele betalingen på to fakturaer. Telefon 33 48 80 90 eller ragnhild@frilynt.no

AVMELDING PÅ GRUNN AV SYKDOM
Ta kontakt med ditt forsikringsselskap (reiseforsikring) for refusjon av deltageravgift ved avmelding grunnet sykdom. Jobb, ferier og forandring i «planene» etc. er normalt ikke gyldige grunner for refusjon hos forsikringsselskapet.

PÅMELDING HER

REISE
Sted er ikke bestemt…

Hver enkelt deltaker må selv planlegge transport til kursstedet.

Sted ikke bestemt…

Frilynt står frokost, lunsj og middag i løpet av helgen. Dersom man ønsker fler måltider, må dette ordnes for egen regning.

ALLERGI
Dersom du har noen form for allergi må dette opplyses om i påmeldingsskjema, slik at vi kan ordne allergivennlig mat. Dersom du må ha med noe selv, vil du få beskjed om dette.

Program kommer…

SIKKERHET
Det er voksne ledere, instruktører og et crew til stede under hele Teaterweekend. Arrangementet er totalt rusfritt og røykfritt, og god oppførsel er et krav. 

REGLER

 • Teaterweekend er et totalt rusfritt og røykfritt arrangement.
 • Energidrikker som Redbull, Burn, Battery osv. skal ikke medbringes.
 • Det er ikke tillatt å forlate kursstedet uten tillatelse eller avtale.
 • Møt presist til workshops og aktiviteter
 • Søppel kastes i søppelkasser på kursstedet
 • Forstyrrende «nattvandring» er ikke tillatt
 • Følg angitte sikkerhetsregler (informasjon gis ved ankomst).
 • Av hensyn til brannsikkerhet og oversikt over deltakere skal alle sove på det rommet man får tildelt.

Ved grove brudd på reglene risikerer man å bli sendt hjem for egen regning, samt 1500kr i tilleggsavgift.

VED SYKDOM
Dersom en deltaker blir syk under campen anbefaler vi at vedkommende reiser hjem, hvis mulig. Foreldre/foresatte vil bli varslet, og Frilynt vil selvfølgelig sørge for at den syke deltageren blir tatt vare på helt til hjemreise.

SMERTESTILLENDE
Frilynt deler ikke ut smertestillende som Paracet, Ibux eller liknende uten foreldrenes godkjennelse.

REISEFORSIKRING
Vi ber alle deltakere om å tegne egen reiseforsikring før Teaterweekend. Husk at det er bindende påmelding så ved sykdom eller liknende må påmeldingsavgiften dekkes av evt. reiseforsikring.

HVEM ER FRILYNT NORGE?

Frilynt Norge er Norges største teaterorganisasjon med rundt 18 500 medlemmer over hele landet. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt.

Frilynt Norge skal være et innovativt, faglig, interessepolitisk, servicerettet og nettverksbyggende kraftsentrum og ressurssenter til beste for frivillig amatørteater, scenekunst og kulturliv lokalt i hele landet; både for barn, ungdom og voksne. Relasjonsbygging, mestring og læring med fokus på hele mennesket i møtet med kulturuttrykk er sentralt.

SPØRSMÅL FØR DU REISER?
Har du spørsmål før du reiser er du velkommen til å ta kontakt med oss i Frilynt enten på mail: kurs@frilynt.no eller på tlf.: +47 33 48 80 90.

INFORMASJON PÅ INTERNETT
facebook.com/frilyntnorge
frilynt.no
instagram.com/#frilynt
twitter.com/frilynt
splæshcamp.no

PUBLISERING AV BILDER OG FILM
Vi ber deltagere, foreldre og foresatte om å merke seg at det vil bli publisert film og bilder på sosiale medier, YouTube, nettsider, i publikasjoner og i rapporter. Dette for å dokumentere overfor offentlige bidragsytere – samt sikre videre nytteverdi, erfaringsutveksling og inspirasjonsmateriale for ettertiden i egne og andre organisasjoner.

Det er vanskelig å etterkomme eventuelle ønsker om å reservere seg fra å bli fotografert/filmet da Teaterweekend i stor grad dreier seg om visuelle og digitale uttrykksformer. Frilynt Norge har vel og merke gode etiske rammer for hva som blir publisert og ikke.