fbpx

TEATERWEEKEND VESTLANDET

For de mellom 12 og 19 år: 21.-23. oktober

Teaterweekend i Stavanger
for de mellom 12 og 19 år

Teaterweekend på Vestlandet, for deg mellom 12 og 19 år! Bli med for en inspirerende og morsom helg i Stavanger! 

PRAKTISK INFO

Når: 21.-23. oktober
Hvor: Stavanger

Pris Medlem (uten hotel): 700,- (Kurs, mat og pausesnacks)
Pris IKKE-medlem (uten hotel): 900,- (Kurs, mat og pausesnacks)

Pris Medlem (med hotel): 1300,- (alt inkludert. Rom, mat, kurs, pausesnacks)
Pris IKKE-medlem (med hotel): 1500,- (alt inkludert. Rom, mat, kurs, pausesnacks)

Påmeldingsfrist: mandag 10. oktober (bindende påmelding)

Målgruppe: 12-19 år

KOST & LOSJI

Kurs og overnatting vil skje på Ventilene Viste Strandhotell, Visteveien 47, 4070 Randaberg.

Enkeltrom: 500,- i tillegg til prisen
Flermannsrom: Dette er inkludert om du velger hotell. Skriv inn hvem du ønsker å dele rom med i påmeldingsskjema.

REISE

Frilynt Norge ønsker at så mange som mulig skal kunne delta på våre kurs. Kommer du langveisfra, ta kontakt på kurs@frilynt.no for å høre om reisestøtte.

Mer informasjon og program sendes den påmeldte

KURSENE

Scenekamp handler om å skape troverdige kampsituasjoner i et scenisk format. Mange av teknikkene har utsprang fra ulike historiske kamptradisjoner, men er alltid satt i trygge rammer. Dersom du har en liten kriger i deg og ønsker å lære sverdteknikker fra Game of Thrones eller Vikings er dette kurset noe for deg! Her er det store følelser og vold i fokus!

Om kursholder:
Eskil K. Glitre har laget over 400 koreografier nasjonalt med alt fra lokale produksjoner til store spel. I tillegg til å være scenekampinstruktør jobber han til vanlig som produksjonsleder på Brageteatret og har regissert ca. 30 forestillinger rundt om kring i Norge.

Musikal er en sjanger der vi kombinerer både sang, dans og drama. På kurset vil vi jobbe med utsnitt fra to ulike musikalnumre og lære egenproduserte versjoner. Vi skal jobbe sammen som et ensemble og det er fokus på felleskap, formidling og helhet. 

Det blir noen intensive og morsomme dager i Stavanger fullstappet med energi og glede. Ta med tålmodighet og godt humør, da vil dette bli helt supert! 

Om kursholder:
Linn Gabrielsen er utdannet musikalartist og jobber utøvende som scenekunst frilanser. Hun har tidligere jobbet som skuespiller i Dyreparken og nylig spilt i Bukkene Bruse på Badeland. I 2019 hadde hun hovedrollen i musikalen Legally Blonde som ble satt opp på Lillestrøm kulturhus. Hun har også jobbet som showartist i London og i Hellas.

Linn er en allsidig artist som i tillegg til å stå på scenen koreograferer, har regi og skaper egne verk for barn og unge. Hun gleder seg til dette kurset og til å se dere alle! 

I improteaterets absurde og gale verden dyrker vi spontanitet, lek, galskap og kreativitet som til sammen fører til magiske øyeblikk. Teatersport er dessuten en av de bedre formene for skuespillertrening og øving på samspill. Dette er et av de mest ettertraktede kursene vii Frilynt arrangerer. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Det blir uttak til JR-NM i teatersport. Vinnerlaget får gratisbilletter til SplæshCamp 2023.

GÅ TIL PÅMELDING

PÅMELDINGSFRIST 10. OKTOBER