fbpx

EKSKLUSIV
TEATERWEEKEND

For de mellom 13 og 19 år: DATO KOMMER
For de fra 20 år og oppover: 16. oktober 2021

noe utenom det vanlige

Eksklusiv teaterweekend:
REVY FØR OG NÅ

Frilynt Norge har gleden av å invitere alle våre lagmedlemmer til en eksklusiv teaterweekend på den store revyscenen; Hotel Klubben i Tønsberg, lørdag 16. oktober.

Etter noen tunge år for kulturbransjen ønsker vi i Frilynt å tilby en dag med inspirasjon, underholdning og skaperglede, i revyens ånd. Vi har fått med oss to av de største i bransjen til å lede denne dagen og sammen håper vi at dette blir en samling som vil gi motivasjon og inspirasjon i tiden fremover.

INSPIRASJON

Inspirasjonsforedrag og workshop med Sturla Berg-Johansen. Underholdning av og med Sturla Berg-Johansen og Tor Erik Gunstrøm fra forestillingen, «Hør nå…!»

PRAKTISK INFO

Når: Lørdag 16. oktober fra kl. 09:30
Hvor: Hotel Klubben i Tønsberg
Pris: 600,-
Påmeldingsfrist: fredag 8. oktober (bindende påmelding)
Aldersgrense: 20+

KOST & LOSJI

I tillegg til inspirasjonsforedrag, workshops og underholdning blir det servering av kaffe, te, lunsj og middag, på Hotel Klubben. For de som ønsker å overnatte har vi muligheten til å tilby spesialpris denne dagen. Registrer ønske om overnatting i påmeldingen og du vil motta bestillingsinformasjon fra oss.

VI PRESENTERER:

Sturla Berg-Johansen

Sturla Berg-Johansen fikk sitt store gjennombrudd med en Leif Juster-imitasjon under Dan Børge Akerøs revykonkurranse på TV2 i 1992. Sturla er særlig kjent fra standup-forestillinger og norsk TV. I 2002 fikk han Komiprisen i NRK for beste standup, i 2008 ble han tildelt folkets pris under Gullruten og i 2010 mottok han Leif Justers ærespris.

Tor Erik Gunstrøm

Tor Erik Gunstrøm er en prisbelønt norsk musiker og komiker, mest kjent fra sin tid i Dizzie Tunes og rollen som tryllekunstneren Frederico del Fiasco. I 1994 fikk han Leif Justers ærespris for sin innsats på norske revyscener og Kongens fortjenestemedalje i 2017.

"Hør nå...!"

Tor Erik Gunstrøm har levd et liv langt utenom det vanlige, selv for en artist. I samtale med Sturla Berg-Johansen får du høre de villeste historier fra livet med Dizzie Tunes og et langt liv som komiker og musiker. Regissør: Tom Sterri

GÅ TIL PÅMELDING

Påmeldingsfrist 8. oktober!
Begrenset med plasser.

noe utenom det vanlige

Eksklusiv teaterweekend:
For de mellom 13 og 19 år

Frilynt planlegger teaterweekend for de mellom 13 og 19 år, men programmet er ennå ikke klart. 

Følg med her for å få informasjon om teaterweekenden for deg!

INSPIRASJON

Info kommer…

PRAKTISK INFO

Info kommer…

KOST & LOSJI

Info kommer…