fbpx

TEATERWEEKEND

For de mellom 13 og 19 år: 20.-21. NOVEMBER

Teaterweekend i Viken:
For de mellom 13 og 19 år

Teaterweekend i Viken, for deg mellom 13 og 19 år! Bli med for en inspirerende og morsom helg i Drammen! 

PRAKTISK INFO

Når: 20.-21. november
Hvor: Drammen

Pris Medlem (med hotel): 1300,- (alt inkludert. dobbeltrom, mat, kurs, pausesnacks)
Pris IKKE-medlem (med hotel): 1500,- (alt inkludert. dobbeltrom, mat, kurs, pausesnacks)

Pris Medlem (uten hotel): 700,- (Kurs, mat og pausesnacks)
Pris IKKE-medlem (uten hotel): 900,- (Kurs, mat og pausesnacks)

Påmeldingsfrist: fredag 5. november (bindende påmelding)

Målgruppe: 13-19 år

KOST & LOSJI

Enkeltrom: 300,- i tillegg til prisen
Dobbeltrom: Dette er inkludert. Skriv inn hvem du ønsker å dele rom med i påmeldingsskjema.

(Mer informasjon og program sendes den påmeldte)

KURSENE

Bli med på kurs i musikkproduksjon, låtskriving og innspilling i Norsk Lydstudio. Her får du jobbe med profesjonelle produsenter og musikere i et helproft lydstudio og du får innføring i hvordan man produserer og lager en låt fra start til slutt. Dette er både et kreativt og et teknisk kurs for deg som er interessert i musikk, deg som skriver-, eller ønsker å skrive egne låter og deg som ønsker å synge/spille inn musikk i et profesjonelt studio.
Dette er et eksklusivt kurs med begrenset antall plasser. Vær tidlig ute og sikre deg plass på et kurs vi lover at gir inspirasjon og musikkglede i lang tid fremover.

Drømmer du om å bli musikalstjerne? Liker du å spille teater og å synge? Da er dette kurset for deg! I dette kurset får du innføring i hva som skal til for å være skuespiller i en musikal. Det blir skuespillerteknikk, sangteknikk og arbeid med formidling. I tillegg skal vi kose oss med fantastiske sanger fra musikalverden.

I improteaterets absurde og gale verden dyrker vi spontanitet, lek, galskap og kreativitet som til sammen fører til magiske øyeblikk. Teatersport er dessuten en av de bedre formene for skuespillertrening og øving på samspill. Dette er et av de mest ettertraktede kursene vii Frilynt arrangerer. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Dette kurset er for deg som er interessert i teatersminke men også sminke generelt. Her vil du lære grunnleggende sminketeknikker for scene i tillegg til tips og triks til ulike effekter og uttrykk.

(DETTE KURSET HOLDES KUN SØNDAG 21. NOVEMBER)

GÅ TIL PÅMELDING

PÅMELDINGSFRIST 5. NOVEMBER