fbpx

Lørenskog Musikalteater nytt medlem!

Frilynt Norge ønsker Lørenskog Musikalteater med sine 75 skuespillere i Akershus hjertelig velkommen som medlem Norges største teaterorganisasjon! Les alt om den driftige gjengen her.Lørenskog Musikalteater 2
Foto: Lørenskog Musikalteater.

Lørenskog Musikalteater har eksistert i tre år og har rukket mye. Siden våren 2013 har det driftige musikalteateret satt opp Peter Pan, Annie og Alice i eventyrland. 22. april er det klart for premiere på Lovlig blond. Frilynt ønsker lykke til! Fra å være en gruppe på 25 skuespillere er det 75 barn og unge fordelt på fire grupper.

FØLG LØRENSKOG MUSIKALTEATER PÅ FACEBOOK

– En ære å få med Lørenskog Musikalteater
– Det er en ære å få med grupper som Lørenskog Musikalteater som medlemmer. De har en imponerende aktivitet og vi gleder oss til jobbe for dem som deres service- og hovedorganisasjon. Det betyr svært mye for hele amatørteaterfeltet og vår interessepolitiske arbeid at miljøet står samlet, sier generalsekretær i Frilynt Norge, Frode Aleksander Rismyhr. Han ønsker resten Norges teatergrupper velkommen inn i Norges største organisasjon for amatørteater.

LES OGSÅ: OVER 2 MILLIONER TIL AMATØRTEATER! HAR DERE SØKT?
LES OGSÅ: LÆRINGSPRIS TIL FRILYNT
LES OGSÅ: 200 000 publikummere på teater i Frilynt

Lørenskog Musikalteater 1
FORSIKRET: Lørenskog Musikalteaters medlemmer er nå forsikret gjennom Frilynt Norge.

Forsikring av medlemmene
Samtlige medlemmer i laget ditt er forsikret når medlemskontingenten er betalt. I tillegg får laget egen ansvarsforsikring. Frilynt Norge tilbyr en meget konkurransedyktig forsikringsordning for alle våre medlemmer hos Gjensidige. Frilynt sponser store deler av ordningen.

BLI MED PÅ SPLÆSHCAMP – SOMMERLEIR FOR TEATER & KULTURUNGDOM!

Kursmidler
Kursmidlene er en stor medlemsfordel. Dere kan få timestøtte for ulike prosjekter og kurs fra Studieforbundet kultur og tradisjon hvor vi er tilknyttet. Guide om hvordan søke finner du her. Har dere f.eks. kurs i skuespillerteknikk, sang, dans, impro m.m. vil dette kunne få støtte. Både hvis det er kortkurs, helgekurs eller om det er øvelser som en del av en produksjon. Vi veileder og informerer om ordningen året rundt.

Lørenskog Musikalteater 3
VOKSER: Lørenskog Musikalteater har vokst seg store på kort tid.

Frifond
Hver høst fordeler vi frifondmidler til aktiviteter og prosjekter for barn og unge under 26 år. Info blir sendt ut til alle lag rett over sommeren hvert år. Se frilynt.no/frifond.

Momskompensasjon
Frilynt søker momskompensasjon på vegne av medlemslaga hvert år. Ved å sende inn revidert årsregnskap vil dere kunne motta momskompensasjon. Les mer på frilynt.no/momskompensasjon.

Teaterfondet
Teaterfondet.no er en helt ny støtteordning kun for medlemmer i Frilynt Norge med teater, dans eller sceneaktivitet. Vi jobber for å få på plass en stor sponsor. Støtte gis til aktivitet for både barn, ungdom og voksne. Kunngjøring av neste søknadsfrist blir sendt alle våre lag.

Kurs og læring
Frilynt har et stort kurstilbud for medlemmene hvert år. Vi arrangerer kurs innen scene, film, ledelse og kulturproduksjon for både for barn, ungdom og voksne. Vi tar også i mot ønsker fra laga.

BLI MED PÅ SPLÆSHCAMP – SOMMERLEIR FOR TEATER & KULTURUNGDOM!

Gratis medlemsregister
Som medlem har dere tilgang til nettbasert medlemsregister: Hypersys. Dette er et nyttig verktøy for både dere og oss hvor vi tar i mot alle søknader om tilskudd fra frifond, teaterfondet, samt årsrapport, medlemslister, registrering av styret hvert år m.m. Brukernavn og passord blir tilsendt. Support får dere på 33 48 80 90 eller medlemsregister@frilynt.no.

IMG_0140 2Gratis kurs i teatersminke
Vi tilbyr GRATIS sminkekurs med vår egen sminkekonsulent hos dere. Det eneste laget betaler er reiseutgiftene. Ta kontakt på teatersminke(at)frilynt.no eller ring 33 48 80 90.

Medlemsrabatt på teatersminke
Alle medlemslag får rabatt på teatersminke og spesialeffekter på kostmask.no som driftes av Frilynt. Vi er også behjelpelige med å finne parykker, sminke, effekter og produkter dere måtte trenge.

Del saken med verden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

Publisert: 18. april 2016
Joachim Svendsrød

Joachim Svendsrød