fbpx

Billettportal (NYHET!)

Frilynt Norge er stolte av å kunne tilby en av landets beste og billigste løsninger for billettsalg til alle medlemsgrupper. Hos TicketCo får våre medlemmer 20 rabatt, gratis bankterminal og gode muligheter for integrering av billettsalget på egne hjemmesider og Facebooksider.

Teatergrupper, skolerevyer og revylag i hele landet kan glede seg over nok en medlemsfordel i Norges største teaterorganisasjon. Frilynt Norge er til for å gjøre det enklere å drive lokal, frivillig kulturaktivitet. Medlemsavtalen som er inngått med TicketCo vil være til stor hjelp for mange arrangører. Det er ingen startkostnader. Betalingsløsningen kan også brukes til kiosksalg.

Medlemsavtale

Det norske billettselskapet TicketCo og det svenske kortbetalingsselskapet iZettle har gått sammen om et unikt tilbud til medlemmene i Frilynt Norge. Medlemstilbudet inneholder følgende startpakke:

–        En gratis bankterminal fra leverandøren iZettle.

–        Mulighet for kiosksalg i iZettle. Selg mat og drikke og få gode rapporter.

–        20% rabatt på transaksjonsavgiften på TicketCos standard prisplan.

–        Automatisk visning på Frilynts hjemmeside og Facebookside, i tillegg til egne hjemmesider og Facebooksider.

–        Inntil to timer gratis bistand fra en av TicketCo sine markedskonsulenter, som vil vise deg hvordan billettsalget kan integreres med egne hjemmesider, og hjelpe deg med å spre salget i kanaler hvor billettkjøperne finner arrangementene dine veldig enkelt.

Dersom du ønsker å se hvordan billettsalget kan integreres og optimaliseres, se for eksempel Sentralen eller Herr Nilsens facebookside.

I tillegg integrerer vi salget direkte i din lokalavis slik at du får solgt dine billetter også her.*
*Gjelder kun Amedias lokalaviser der billettmarkedsplassen er etablert. Se feks budstikka.no eller sa.no

LES MER OM MEDLEMSAVTALEN HER

LagreLagre