fbpx

Teatersminkekurs og nettbutikk

Frilynt driver egen netthandel på teatersminke – kostmask.no! Den er åpen for alle, men medlemslag i Frilynt Norge får minimum 10 % rabatt på all sminke, parykker og spesialeffekter. Tanken med kostmask.no er å gjøre teatersminke og effekter enklest og billigst mulig tilgjengelig for medlemmene.

Kontakt oss for å få rabattkoden for laget ditt, slik at du kan få rabatten. (ikke-medlemmer kan betale direkte med VISA/Mastercard)

GÅ TIL NETTHANDELEN KOSTMASK.NO

SMINKEKURS I LAGET DITT!

Frilynt Norge tilbyr gratis kortkurs i teatersminke og spesialeffekter hos teatergruppa eller skolerevyen! Alt du trenger å gjøre er å booke en dato – og vi kommer!

Kurset passer perfekt til opplæring av nye sminkører i teatergruppa og for «gamle» som vil ha litt inspirasjon og påfyll. Du får også en oversikt over hva som finnes av produkter. Det er stadig utvikling på feltet.

Teaterrådgiver og sminkeansvarlig i Frilynt Norge, Anita Håøy Andersen, har mer enn 20 års erfaring med teatersminke til en haug med produksjoner og prosjekter. Vi låner henne mer enn gjerne bort til dere, og vi kan love et kreativt, inspirerende og spennende kurs.

Vi tilbyr alt fra ulik grunnsminke for scene, alderssminke, dyresminke, enkle spesialeffekter m.m. Kurset er nyttig for deg som vil sminke i teatergruppa, revylaget, for fritidsklubben som skal ha halloweenparty eller grøsserkvelder eller filmverkstedet som vil lære mer om bruk av spesialeffekter.

Innhold
Innhold og opplegg tilpasses gruppas behov. Vi tar en prat i forkant av kurset og avtaler innhold.

Materialer
Frilynt har med det som trengs av materialer til kurset.

Pris
Kurset er gratis, men det tilkommer en reiseavgift på kr 1500,- per kursdag.

Rådgivning
Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på 33 48 80 90 eller send en mail til teatersminke@kostmask.no.

Booking
SEND FORESPØRSEL OM SMINKEKURS HER.

 

LagreLagre