fbpx

Profesjonell film

Frilynt Norge tilbyr nå produksjon av profesjonell promofilm / trailer for teaterproduksjonen og aktivitetene hos alle våre medlemmer.  Levende bilder på sosiale medier er svært effektivt i kampen om oppmerksomheten. 

Fortell lokalmiljøet, politikerne, sponsorene, publikum og eventuelle nye medlemmer om den fantastiske aktiviteten dere står for! Frilynt Norge har inngått et samarbeid med Studio Vestnes. Vi dekker reisekostnadene inntil kr 1500,-, og tilbyr spesialpris for våre medlemmer. En unik mulighet!

DETTE ER TRAILERPAKKA

Lengde

1-1.20 minutter.

Innhold

Trailer fra f.eks. premiere eller generalprøve. Raske og smakfulle klipp som vil skape engasjement og nysgjerrighet rundt deres oppsetting.

Reiseutgifter

Frilynt dekker opptil kr 1500,- per lag i reisekostnader.

Pris

Hvert oppdrag er unikt og prisen avhenger av hvor i landet og hvilke forventninger som er satt til traileren. Medlemmer av Frilynt Norge vil få en hyggelig pris.

Distribusjon

Filmen sendes over digitalt på e-post eller i en dropbox. Deretter kan filen distribueres på sosiale medier og kanaler dere måtte ønske.

Merbruk

Frilynt Norge forbeholder seg retten til å benytte materialet i arbeidet med å synliggjøre teater- og kulturarbeidet i media og overfor f.eks. Stortinget og Kulturdepartementet gjennom våre kanaler. Frilynt Norges logo brukes helt til slutt i et interessepolitisk øyemed for å synliggjøre at dere er en del av Norges største teaterfelleskap.

Mer informasjon

Ring 33 48 80 90 eller send mail til post@frilynt.no