fbpx

Profesjonell film

Frilynt Norge tilbyr nå produksjon av profesjonell promofilm / trailer for teaterproduksjonen og aktivitetene hos alle våre medlemmer.  Levende bilder på sosiale medier er svært effektivt i kampen om oppmerksomheten. 

Fortell lokalmiljøet, politikerne, sponsorene, publikum og eventuelle nye medlemmer om den fantastiske aktiviteten dere står for! Frilynt Norge har inngått et samarbeid med Studio Vestnes. Vi dekker reisekostnadene inntil kr 1500,-, og tilbyr spesialpris for våre medlemmer. En unik mulighet!

DETTE ER TRAILERPAKKA

Lengde

1-2 minutter.

Innhold

fra oppkjøring eller i produksjonsfasen, fra øvelse eller en av de første forestillingene. En kort film med raske klipp som skal selge forestillingen, inkludert eventuell info om billettsalg, spilledatoer, spillested, sponsor. En trailer kan bestå av mylderet i produksjonsfasen både på scenen og i kulissene – der alt i fra møter, kostymeproduksjon, kulissesnekring, øvelser, vaffelsteking skildres, eller klipp fra en ferdig forestilling.

Reiseutgifter

Frilynt dekker opptil kr 1500,- per lag i reisekostnader.

Fastpris

7000,-. Inkluderer filming en dag/kveld, klipping og ferdigstilling. Det er beregnet en enkel tilbakemeldingsrunde for justeringer før ferdig produkt.

Distribusjon

Filmen sendes over digitalt på e-post eller i en dropbox. Deretter kan filen distribueres på sosiale medier og kanaler dere måtte ønske.

Merbruk

Frilynt Norge forbeholder seg retten til å benytte materialet i arbeidet med å synliggjøre teater- og kulturarbeidet i media og overfor f.eks. Stortinget og Kulturdepartementet gjennom våre kanaler. Frilynt Norges logo brukes helt til slutt i et interessepolitisk øyemed for å synliggjøre at dere er en del av Norges største teaterfelleskap.

Mer informasjon

Ring 33 48 80 90 eller send mail til post@frilynt.no