fbpx

Nasjonal kalender for hele frivilligheten!

Publisert: 8. januar 2024

Frivillighet Norge har laget Norges første kalender for hele frivilligheten. Frivillighetenskalender.no viser frivillighetens mangfold med teaterforestillinger, strikkeklubber, jazzkonserter, gåturer, dataspilltreff og mye mer. Se hva som skjer der du er!

frivillighetenskalender.no finner du frivillighetens arrangementer, åpne for alle! Noen er gratis å delta på, andre koster penger.

Frivillighetenskalender.no er åpen for publikum som lurer på hva som skjer i sitt nærmiljø, og frivillige arrangører som ønsker mer publikum og deltakere til sine arrangementer! Frivillige arrangører er:

  • Alle organisasjoner registrert i Frivillighetsregisteret
  • Frivilligsentraler
  • Menigheter i Den norske kirke
  • Kommunale fritidsklubber

Les mer om Frivillighetskalender.no her

Flere verktøy

Frivillighet Norge har flere verktøy dere kan benytte dere av. Ta en titt på, og les mer om blant annet:

Frivillig.no
Frivillig.no er en nettside for rekruttering av nye frivillige til organisasjoner over hele Norge.

Ungfritid.no
Ungfritid.no er et prosjekt under Frivillighet Norge. Nettsiden er en digital oppslagstavle der frivillige organisasjoner, lag og foreninger kan legge ut varige fritidsaktiviteter for barn og unge. Den gjør det enklere for frivillige organisasjoner å finne deltakere, og enklere for barn, ungdom og foresatte å finne fritidsaktiviteter.

Knekk inkluderingskoden
Knekk inkluderingskoden er Frivillighet Norges prosjekt for å øke etniske minoriteters deltakelse i frivilligheten. Medlemsorganisasjonene i Frivillighet Norge oppfordrer hverandre til å være inkluderende.

Knekk samhandlingskoden
Frivillighet Norge har siden 2012 jobbet med lokal frivillighetspolitikk i kommunene og fylkeskommunene.

Frivillighetens dag
Hvert år feirer Frivillighet Norge FNs internasjonale dag for frivillighet 5. desember med priser, fest og markeringer landet rundt.

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen