Nyhetssaker

RESTPLASSER PÅ SPLÆSHCAMP fra 6.-11 august!

REKORD: Over 400 ungdommer fra Norge, Island, Danmark og Sverige er påmeldt til SplæshCamp fra 6.-11. august 2018. Nå haster det hvis du vil ha plass på den morsomste sommerleiren ever! Kun få sengeplasser igjen! Sjekk hvor det er ledige plass!

Les mer »

Musikal-Mike (14) får 500 til å hyle i ekstase!

– Jeg hadde mest lyst til å gråte, sier Mike Holmes (14) som fikk 500 ungdommer til å juble i ekstase under musikalkurset på SplæshCamp. Se hvordan Mike overrasket alle. Vil du delta på en av 25 workshop på Nordens største sommerleir for teater, film og kultur? Sjekk ut teaterleir.no og les her.

Les mer »

Porsgrunn Amatørteater nytt medlem!

Porsgrunn Amatørteater i Telemark ønskes hjertelig velkommen som medlemmer i Norges største teaterorganisasjon. 8 nye teaterlag er tatt opp som medlemmer i Frilynt Norge allerede i 2018, og flere er på vei.

Les mer »

Velkommen til STAGE 20.-22. april 2018

Frilynt Norge har gleden av å invitere til STAGE – inspirerende fagdager for teaterfolk 20.-22. april 2018. Da lanseres en helt ny møteplass med kurs, nettverksbygging, erfaringsdeling, begeistring, dialog og påfyll på tvers av teatergrupper og revylag i hele Norge. Og det er nesten gratis å delta!

Les mer »