fbpx

Støtteordninger for strøm og for spel

Publisert: 25. oktober 2022

Det er ikke alltid like lett å få oversikt over alle støtteordningene der ute, men her er det et par som kan være nyttige å få med seg:

Strømstøtteordningen

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter strømstøtteordningen til frivillige lag og organisasjoner som regjeringen opprettet med bakgrunn i de ekstraordinære strømprisene. Ordningen har som formål å motvirke negative konsekvenser av de høye strømprisene.

Det er nå åpnet for søknader og søknadsfrist er 16. november klokken 13:00.

Finn mer informasjon og søknad her

Tilskuddsordningen Historiske spel

Tilskuddsordningen er prosjektmidler som skal bidra til utvikling av nye spel og gi etablerte spel mulighet til kontinuitet og økt kvalitet. Spelaktiviteten skal inngå som et ledd i å styrke kulturaktiviteten og egenidentiteten i lokalsamfunnet. Spelaktiviteten skal inkludere og stimulere til bred deltakelse.
Søknadsfristen er 2. desember 2022, og i forkant av dette inviterer Kulturrådet til et digitalt informasjonsmøte om tilskuddsordningen Historiske spel onsdag 2. november. Møtet passer for både nye søkere og for deg som har søkt Kulturrådet tidligere. Det blir mulighet for å stille spørsmål etter en innledende presentasjon.
På møtet får du vite mer om:
• Tilskuddsordningen
• Hvem som kan søke
• Hvordan søknadene behandles i Kulturrådet
• Tips til søknadsprosessen
• Hvordan du kan gå fram for å få veiledning eller stille spørsmål

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen