StyreWeb – medlemsregister

Frilynt spanderer medlemsregister til sine lokallag,  det vil si at alle medlemslag i Frilynt har gratis tilgang til vårt medlemsregister – StyreWeb!

Ta kontakt med oss på 33 48 80 90 eller medlemsregister(at)frilynt.no hvis du har spørsmål.

HVA ER STYREWEB?
StyreWeb er et nettbassert medlemsregister for alle lag og foreninger i Frilynt. Det eneste man trenger for å bruke medlemsregisteret er en nettleser (eks. Internett Explorer, Safari, Chrome, Firefox eller Opera) og internett tilgang. Medlemsregisteret vil derfor alltid være oppdatert uansett hvor du befinner deg.

StyreWeb sin hovedoppgave er å kontinuerlig holde informasjonen i medlemslistene oppdatert, og at man enklere kan rapportere til Frilynt og søke tilskudd direkte i registeret med digital signatur. Dette er et flott verktøy for dere som sitter i styret og for alle som er med å bidra i lokallaget.

LOGG INN I STYREWEB HER!

FUNKSJONER I STYREWEB!

Dette er noen av funksjonene du får med medlemsregisteret fra StyreWeb:

 • Raskt og enkelt legge inn et nytt medlem og holde medlemslisten oppdatert.
 • Holde styret i organisasjonen oppdatert med funksjon som gjør at avgått rolle han hjelpe den nye i sin stilling i en periode før tilgangen stenges.
 • Medlemslisten har et avansert søkesystem, som gjør det mulig å raskt finne frem til medlemmet eller medlemmene du leter etter.
 • Oversikt over alle lagene i Frilynt med kontaktinfo.
 • Markere medlemmer som sluttet eller utmeldt fra aktiviteter eller hele lokallaget.
 • Opprette forskjellige medlemskontingenter dersom laget har det. Registeret støtter også bruk av familiemedlemskap
 • Alle under 18 år kan ha to foresatte koplet til sin bruker med eget mobilnummer og e-post. Foresatte kan også legges i medlemslisten om ønskelig, samt delta i komitéer osv.
 • Alle brukere av systemet (de som sitter i styret) får egen huskeliste hvor man kan markere ting som utført og sette opp varsler. Huskelappene kan lages fra hvor som helst i systemet, fra notat på et medlem til notater på instruktører osv. En veldig nyttig funksjon.
 • Man kan skrive/laste ut egne rapporter fra medlemslisten med informasjonen man trenger
 • Man har gode filtreringsmuligheter med at man kan sortere på avdelinger, klasse/gruppe, medlemstype, alder osv.
 • Avdeling; Man kan legge medlemmer til i bestemte avdelinger. For eksempel teatergrupper i laget. Dette kan lett tilpasses deres ønsker.
 • Klasse/gruppe: Man kan etter at man har laget en avdeling dele de ytterligere inn med klasser som for eksempel dansere, kor, skuespillere osv. Dette kan lett tilpasses deres ønsker.
 • Man kan sende SMS og e-post til avdelinger, grupper eller et utvalg av personene i medlemslisten, samt alle i styret.
 • E-post: Når man sender ut en e-post fra StyreWeb så kan mottakerne svare direkte til personen som har sendt e-posten.
 • Online oppdatering: Dette er en nyttig funksjon dersom du vil ha oppdatert informasjon på alle medlemmene i lokallaget. Man kan sende ut en SMS, e-post eller brev med en personlig internettlenke. Når medlemmet som mottar meldingen trykker på linken får man mulighet til å oppdatere informasjon på seg selv, helt uten å logge inn. Når personen trykker på lagre så sendes dette automatisk til medlemsregisteret og er oppdatert. (Man kan også velge om man vil gå igjennom alle svar manuelt før medlemslisten blir oppdatert).
 • Utmerkelser: Kan brukes til å gi medlemmer en utmerkelse om dere har dette. Da får du raskt oversikt over alle som har denne utmerkelsen i medlemslisten.
 • Ansiennitet: Denne funksjonen kan brukes for å legge til ansiennitet på medlemmene dersom dere ønsker det.
 • Grupperinger: Dette er enda en mulighet for å legge medlemmer eller foresatte inn i grupperinger.
 • Dokumentarkiv: Her kan dere lagre filer som er aktuelle for dere i lokallaget. Man kan ha noen dokumenter åpne for alle i lokallaget og man kan tilpasse slik at for eksempel kun styret har tilgang til noen dokumenter.
 • Utstyrsarkiv: Dette er en fin måte og lagre alt utstyr dere har i laget, det er også en funksjon som gjør at dere kan holde kontroll på eventuelt utlån av utstyret til medlemmer i laget.
 • Komité: Man kan legge medlemmer og eventuelt foresatte i en komité, veldig mange lag bruker dette så det er en nyttig funksjon.
 • Møteprotokoll: Man kan legge inn sakslister osv til møter og ha oppfølging på sakene direkte i systemet. Veldig nyttig for dere som ønsker å ha alt samlet på en plass og tilgjengelig for alle i styret. I denne modulen kan man også lage huskelapper til møtedeltagerne med oppfølgingsdato osv.
 • Kalender: Man kan legge inn ting som medlemmene i laget bør se i en kalender.
 • Regnskapsmodul: Med i StyreWeb følger også en komplett regnskapsmodul, der du kan fakturere medlemmer, fakturere eksterne, lage budsjett, bilagsregister, bankavstemming osv. Det er også mulighet å opprette OCR-avtale med banken slik at alle betalinger blir automatisk registrert i systemet og fakturaer får KID-nummer.
 • Fakturering av medlemmer: Når man fakturerer medlemmer kan man ta hensyn til søskenmoderasjon, medlemskontingent og treningsavgift. Det er mange muligheter som dere kan sjekke ut. Om man kun ønsker å fakturere medlemmene i dette systemet så finnes det muligheter for å eksportere til andre regnskapsprogram. Vi håper selvsagt dere vil prøve dette systemet.
 • Frilynt Norge: I systemet kan dere søke Frifondmidler, momskompensasjon og levere teater- og årsrapport og se delte dokumenter fra Frilynt. Det er også muligheter for å opprette saker til Frilynt om det er ting dere måtte lure på. Det er et komplett sakssystem for dette direkte i StyreWeb.
 • Hjelp i StyreWeb: StyreWeb har en egen knapp som heter hjelp der du finner hjelpesider og videoer. Det er også en egen mulighet til å sende et kontaktskjema, da opprettes en sak, og vi i Frilynt og i StyreWeb vil hjelpe deg på veien til å få henvendelsen besvart. Rundt omkring i systemet vil man også få den hjelpen man trenger på den aktuelle siden ved bruk av en hjelpestolpe med informasjon.
 • Gnist-appen: StyreWeb har en gratis app der medlemmene kan oppdatere informasjonen på seg selv og følge med på kalenderen, For de som sitter i styret eller en komite kan man holde kontakten direkte i appen. Hvis man velger å kjøpe aktivitetsmodulen som vist under kan man også varslefravær, markere alle som er tilstede, kommunisere med medlemmene i den aktuelle aktiviteten direkte i appen.

StyreWeb er delt opp i 6 moduler som kan kjøpes separat. Frilynt har valgt å gi alle medlemslag 4 av disse som en del av vårt standard medlemsregister.

De modulene som kan kjøpes ved siden av er ”Aktivitet” og ”Hjemmeside”. Aktivitet er en egen modul der du kan lage oppropslister osv på alle som er med i bestemte grupper, samt lage terminlister og kalendere med øvingsdatoer osv. Alt dette kan foresatte og medlemmer følge med på i Gnist-appen. Hjemmeside er en egen modul der du kan få hjemmeside via StyreWeb.

Om ditt lokallag ønsker å abonnere på moduler utenom standard oppsett gjøres dette lett i StyreWeb, og laget blir automatisk fakturert. Det er også en mulighet for å prøve ut modulene før dere eventuelt bestemmer dere for å bruke den.

Har dere spørsmål ta kontakt med oss på: [email protected] eller på telefon 33 48 80 90.

LOGG INN I STYREWEB HER!

 

Her er link til det gamle medlemsregisteret – HyperSys

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre