fbpx

Nå starter teaterskolen i Hønefoss!

Publisert: 21. februar 2014

Mandag 08. September 2014 starter Frilynt NorgeTeaterskole for barn og ungdom Benita og Hulda - Bomullsbarna 2012på Ringerike kulturhus i Hønefoss! Bli med på moroa, og  meld deg på, i dag!

Alle som vil spille fotball kan det. Men ikke alle som vil spille teater får samme mulighet. Mange steder er det lange ventelister både i teaterforeninger og på kulturskolene. Det ønsker Frilynt Norge å gjøre noe med!

Teaterorganisasjonen Frilynt Norge tilbyr teaterskole for barn og ungdom i Sandefjord, Drammen og Oslo, og har per i dag over 200 elever! Målet er at alle som vil spille teater skal få sjansen! Etter etterspørsel ønsker vi nå å invitere barn og ungdom i Ringerike til nytt kurs fra høsten av. Ta vel imot Hønefoss teaterskole!

Så.. Hva skjer på Teaterskolen?

En av de største forskjellene mellom Teaterskolen og et ordinært barne- og ungdomsteater er at vi fokuserer på læring og faglig innhold fremfor store oppsetninger med enorme budsjetter. Dette gjør at vi igjen ikke krever dugnadsarbeid fra deg som forelder, men vi ønsker allikevel å avholde mindre visninger med en oppsummering av årets prosjekter. På våre ungdomsgrupper i Drammen og Sandefjord har vi allikevel kjørt produksjoner, men da med ungdommene i alle ledd! De gjør alt fra scenografi til kostymer, sminke og skuespill. Og læringskurven er enorm!

Det hender også teaterskolen får besøk av spesialinstruktører innen sitt felt, og vi avholder alt fra kurs som stagefight, skuespillerteknikk, improvisasjon og karakterbygging til teatersminke, filmskuespill, kostyme og sang/dans.

Oppstart HønefossTeaterskolen i Hønefoss
I Hønefoss starter Teaterskolen nå opp to partier:
En Junior- og en ungdomsgruppe.
Junior er for deg mellom 9 og 13 år.
Mens ungdomsgruppa er for deg fra 13-18 år.

Fast instruktør på begge grupper er skuespiller Elg Elgsem, fra Oslo.

Teaterskolen vil ha fast øvingsdag en gang i uken etter skolens ruteplan, og øvingstidspunktene blir 18-19.30 for Junior, og 19.30-21.00 for ungdom.

Bli med på moroa!
Såååå, har du en skuespiller i magen? Lyst til å lære mer innenfor teater og filmskuespilleri? Ikke nøl med å gå inn på www.frilynt.no/teaterskolen og meld deg på, der finner du også all info du skulle trenge om alt fra øvinger, instruktører og mye mer. Eventuelt kan du ringe oss på 33 48 80 90. Velkommen skal du være!

Les også:
påmelding teaterskolen
manuskonkurranse
ny teatermann på plass

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Joachim Svendsrød
Joachim Svendsrød