fbpx

Webinar

webinar
HER FINNER DU OVERSIKT OVER ALLE VÅRE WEBINARER

I en tid der fysiske kurs er vanskelig å få til har vi i Frilynt Norge satt sammen en webinarrekke for å gi dere et faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon. 

Finn det webinaret du ønsker å delta på, og meld deg på i dag!

Endring av datoer kan forekomme.

WEBINARREKKE VÅREN 2021

Regnskap og fakturering i StyreWeb

Fører du regnskap i StyreWeb, eller ønsker du å starte med føring i systemet? Da er dette kurset for deg! Regnskaps- og fakturamodulene i StyreWeb får ditt lag tilgang til gratis ved å være medlem i Frilynt.

tirsdag 02.03.21 – kl. 18:00 – på zoom

Medlemssystemet i StyreWeb

Få kontroll på hvordan StyreWeb kan hjelpe deg med å holde oversikt over laget og medlemmene dine. I dette kurset går vi inn på hvordan medlemssystemet fungerer i StyreWeb.

tirsdag 16.03.21 – kl. 18:00 – på zoom

Ung Fritid

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som skal vise mangfoldet av fritidsaktiviteter til barn og unge, på et og samme sted. Bli med på et webinar der du lærer mer om hva det er og hvordan du bruker det.

torsdag 18.03.21 – kl. 18:00 – på zoom

Ny i styret

Ny i styret? Da er dette kurset for deg! Vi tar et dypdykk i de forskjellige tingene dere måtte kunne, og frister dere må følge. Et nyttig kurs med masse nyttig info.

tirsdag 06.04.21 – kl. 18:00 – på zoom

Hvordan lage et eget stykke?

Lurer du på hvordan du skal få ideen til å bli virkelighet? Hvordan du skal få skrevet et teaterstykke for så å sette det opp på en scene? Tekstforfatter og teatermann Espen Rolstad skal gi grunnleggende tips, inspirasjon og motivasjon til å få stykket ditt ferdig!

tordag 08.04.21 – kl. 18:00 – på zoom

Motivatoren

Bli med på et motiverende webinar. Artisten Ane.Fin vil dele sine tanker og erfaringer. Ane.Fin har i sin artistkarriere alltid hatt fokus på det som er inni oss som mennesker, hvem er vi, og hvordan blir vi den beste versjonen av oss selv og ikke minst hvordan får vi det best med oss selv? Ane.Fin har selv erfart at dette er år med trening, selvransakelse, og forståelse for at man til stadighet er i utvikling som menneske.

tordag 15.04.21 – kl. 18:00 – på zoom

Momskompensasjon

Fristen for å søke om momskompensasjon er 1. juni. Derfor er det viktig at du får søkt i tide. På dette webinaret ser vi på hvordan du søker og hva du må huske på.

tordag 06.05.21 – kl. 19:00 – på zoom

Hva skal vi sette opp?

Lurer ditt teaterlag på hva dere skal sette opp som neste produksjon? Bli med på dette webinaret der vi går inn på hva dere bør tenke på, hvordan dere finner stykke og andre tips og triks. Dramas vil også gi en innføring i deres tilbud og muligheter.

tordag 27.05.21 – kl. 18:00 – på zoom