fbpx

Andreas tar over stafettpinnen

Publisert: 6. mai 2022

Under Frilynt Norges landsmøte 2022, tok Andreas Ruggesæter over stafettpinnen som ny styreleder for Frilynt Norge.

Etter flere år som styremedlem og nestleder fortsetter Ruggesæter der avtroppende leder Tom Gunnar Børresen slapp, med å videreutvikle det frilynte kulturarbeidet.

– Jeg ser frem til en spennende periode som styreleder, og er veldig glad for at landsmøtet har vist meg den tilliten. Det er mye gøy på gang både i organisasjonen og i samfunnet generelt. Vi er selvsagt veldig glade for at samfunnet har åpnet opp igjen. Dessverre merker både vi og andre organisasjoner at det er utfordrende å få folk opp av sofaen og tilbake til frivilligheten. Det er helt klart en utfordring vi må ha fokus på både i styret og i sekretariatet, og som helt klart kommer til å sette sitt preg på den nye strategien som vi skal legge frem på neste års landsmøte, forklarer styreleder Andreas Ruggesæter.

 Sekretariatet gleder seg til samarbeidet med ny styreleder, og ser lyst på tiden fremover. Den store guleroten er sommerens SplæshCamp, som Ruggesæter også ser frem imot.

 – Jeg gleder meg veldig til årets SplæshCamp! Nå har vi gått to år uten å samle verdens flotteste ungdom til en uke med lek, kurs og moro. Selv har jeg dessverre blitt for gammel til å delta på kurs, men jeg har funnet min plass på campkjøkkenet. Jeg blir nok også denne gangen å finne med hårnettet på hodet og kniven i hånda. Salaten til fredagstacoen kutter seg ikke sjæl, ler Andreas.

Har du ikke meldt deg på SplæshCamp ennå? Da er det på tide å gjøre det nå!

INFO OM SPLÆSHCAMP

Del saken med verden!

FØLG FRILYNT PÅ SOSIALE MEDIER

PUBLISERT AV
Robin Horsgaard Larsen
Robin Horsgaard Larsen